Take a fresh look at your lifestyle.

Intransigent a depus o solicitare primarului pentru a efectua cotroale la asociatiile administrate de Sanda Dragulea, colega sa de partid, pentru nereguli din activitatea acesteia

Toleranta si spatele asigurat de-a lungul timpului de catre PSD si acum PNL pentru acesta doamna administrator trebuie sa incete. Precticile ei nu sunt un model de urmat pentru nimeni si trebuie sa inceteze

Pe 29 martie 2021, Intransigent atragea atentia primarului Andrei Volosevici despre modul dubios in care Sanda Dragulea, un administrator de condominii politic, fost consilier local din parteaa PSD, acum membru bagator de seama in PNL, intelege sa administreze asociatiile pe care le are in portofliu. Dar si pe cele la care nu este administrator, dar intentioneaza sa le „achizitioneze” pe …numele ei. Poate parea absurd ce zicem, dar avand in vedere ca incaseaza bani pe contul personal, dupa cum reiese din articolul de mai jos in care se poate vedea anuntul de la avizierul asociatiei Bl. 61 E1 E2, str. Mosneni, nr. 2 solicitarea noastra catre primar este indreptatita. Astfel de practici sunt ilegale si trebuie sanctionate ca atare. In ceea ce-i priveste pe administratorii afiliati UAP Prahova  am convingera ca niciunul nu procedeaza ca Sanda Dragulea si sunt mandru de fiecare dintre ei pentru modul in care isi desfasoara activitatea. Tocmai din acest motiv facem sesizarea catre primarul Andrei Volosevici, pentru ca este o nedreptate fata de administratorii nostri, oameni corecti, toleranta manifestat de autoritati fata de practicile dubioase ale Sandei Dragulea, care se stiu, dar nimeni nu reactioneaza.

Citeste si : Sanda Dragulea, fostul consilier local PSD, actualmente membru PNL si modul ei dubios de a administra blocurile, in timp ce autoritatile inchid ochii

Mai jos gasiti pasaje din solicitarea despusa astazi la registratura primariei cu nr. 7995, cu speranta ca mult iubitul primar Andrei Volosevici va dovedi impartialitate si nu o va proteja, asa cum PSD a protejat-o cand era membra a acestui partid, pe Sanda Dragulea.

Asteptam sa vedem cum va solutiona Andrei Volosevici cererea noastra, iar pe aceasta cale il rog sa evite un raspuns de genul: „nu esti membru in asociatia respectiva sau la celelalte si nu poti sesiza” in conditiile in care legea iti da varianta sa te sesizezi din oficiu.

Subsemnatul Eugen-Costin Cristescu, jurnalist al publicatiei Intransigent.ro, care apartine Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania, cu datele din antet, prin prezenta va solicit, in baza art. 10 alin 4 din Legea 196/2018 sa va sesizati din oficiu si sa efectuati verificarile de specialitate la toate asociatiile de proprietari al caror administrator, prin firma sa, este doamna Sanda Dragulea, avand in vedere una dintre neregulile pe care o semnalam in ziarul Intransigent. De asemenea, facem precizarea ca activitatea dubioasa a doamnei mentionate este cunoscuta in randul administratorilor , iar autoritatile in domeniu trebuie sa dea un exemplu de bune practici.

Avand in vedere tinuta dvs morala si increderea de care va bucurati in randul cetatenilor ploiesteni suntem convinsi ca veti da curs solicitarii noastre, chiar daca doamna Sanda Dragulea este membra in partidul din care faceti parte. Sau poate chiar tocmai din aceasta cauza veti lua masurile care se impun, pentru a nu aduce o pata pe “obrazul” PNL.

Totui, in masura in care nu veti da curs solicitarii noastre conform legii 196/2018 vom considera ca sunteti partinitor si ca incurajati practici care frizeaza legea penala.

Va atasam la prezenta adresa print-ul de pe articolul din publicatia Intransigent pentru conformitate. Precizam ca d-na Dragulea Sanda, asa cum veti regasi in articol, la Asociatia Bl. 61 E1 E2, str. Mosneni, nr. 2 desi nu era administrator angajat cu acte in regula incasa bani de la proprietari la aceasta asociatie si a pus un anunt la avizier, spre cunostinta proprietarilor, conform caruia a solicitat acestora, invocand conditiile de pandemie, sa vireze plata cheltuielilor de intretinere in contul sau personal afisat si el, fapt pe care il consideram foarte grav si total ilegal.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy