Take a fresh look at your lifestyle.

Sanda Dragulea, fostul consilier local PSD, actualmente membru PNL si modul ei dubios de a administra blocurile, in timp ce autoritatile inchid ochii

Unii oameni nu se dezmint niciodata, tin de drumul pe care au apucat fara sa aiba puterea de a vedea ca prin faptele lor incalca legile tarii. Poate ca protectia pe care le-o asigura partidele este suficienta in fata legii, in conditiile in care magistratii, unii dintre ei, sunt de umplutura.

In aceasta situatie se afla un administrator de condominii din Ploiesti, Sanda Dragulea pe numele lui, in jurui caruia s-au coalizat mai multe forte politice si nu numai si care au mentinut starea in care se afla si din care nu ar avea cum sa iasa daca ar fi luata la intrebari de cei care au atributii de control. Ne referim aici la Biroul pentru Relatiile cu Asociatiile de Proprietari din Primaria Ploiesti, organele de politie sau procurorii care nu au coloana ca trestia.

Poate n-ar fi rau sa mentionam ca dupa ce a fost protejata ani de zile de PSD, din partea caruia a avut doua mandate de consilier local in care nu a facut nimic altceva decat sa isi angajeze rudele si prietenii, a schimbat barca trecand cu laudele si pupatul in fund aferente in echipa cadidatului de atunci la primaria Ploiesti, Andrei Volosevici. Desi stiu ca vorbesc singur cand vorbesc cu Volosevici, care in aroganta lui ignora reprezentatitivitate pe care o are UAP Prahova cu cei peste 60.000 de ploiesteni pe care ii reprezinta, ii cer pe aceasta cale sa dispuna un control asupra asociatiilor pe care Sanda Dragulea le administreaza, in primul rand cea la care vom face referire mai jos, respectiv Asociatia Bl. 61 E1 E2, str. Mosneni, nr. 2, asociatie care nu este membra UAP Prahova.

Citeste si: Consilierul PSD, Sanda Dragulea, a trecut la PNL: ”Îl susțin pe Andrei Volosevici!”

Ca sa nu va mai fierb, asa cum vedeti in facsimil, d-na administrator afiseaza la avizierul asociatiei un anunt prin care pune la dispozitia proprietarilor contul sau personal pentru ca acestia sa vireze sumele de plata a cheltuielilor de intretinere. Scopul este acela de evita contactul direct, vezi Doamne, adica a nu se deplasa la sediul asociatiei pentru incasari.

Contul sau personal? Cand am vazut nu mi-a venit sa cred, pentru ca este o ilegalitate fara precedent, care ar trebui pedepsita, daca cei abilitati sa o constate ar verifica ceea ce a facut Sanda Dragulea prin publicarea anuntului cu contul personal in care sa fie virati banii proprietarii care doresc sa achite intretinerea. Mai mult, din informatiile noastre, la aceasta asociatie, in prezent, administatorul este bolnav, iar Dragulea ii tine locul. O intrebare care se ridica este aceea in baza a ce ii tine locul, exista vreun contract care sa o responsabilizeze daca banii pe care proprietarii de buna credinta ii vor vira in contul ei personal vor avea alta destinatie decat plata furnizorilor sau lucrarile de reparatii?

Asteptam o reactie din partea Biroului pentru Relatiile cu Asociatiile de Proprietari, adica se se autosesizeze conform Legii 196/2018, in baza unui articol din presa, care probeaza o fapta ce trebuie sanctionata si, de ce nu, sa dispuna un control la toate asociatiile pe care le administreaza. S-ar putea sa iba mari surprize, in cazul in care nu stiu deja modul de lucru al acestei doamne administrator Sanda Dragulea, cum spuneam, cel mai mare datornic la furnizorii de servicii, in special Veolia si Rosal.

Incheiem prin a spune ca, inainte de a-si da demisia din PSD, in iunie 2020, in mandatul lui Adrian Dobre, una dintre fiicele Sandei Dragulea, angajata la Directia Tehnic Investitii la acea vreme, cu cateva zile inainte de demisia mamei sale din PSD si Consiliu Local a fost pusa temporar, prin dispozitie de primar ca sef serviciu la Serviciul Mobilitate si Trafic Urban. In treacat fie spus, aceasta a activat inainte de a deveni sef la acest serviciu, la compartimentul…retele edilitare. Iata cum Adrian Dobre a ajutat-o pe Sanda Dragulea sa-i mareasca veniturile fiicei, desi cu cateva zile inainte de a-si da demisia, Sanda Dragulea era dusmanul politic al fostului primar.

Trageti voi concluziile…eu doar astept ca Biroul pentru Relatiile cu Asociatiile de Proprietari sa se sesizeze din oficiu!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy