Take a fresh look at your lifestyle.

Interesele PDL la clubul Petrolul ies la iveala// Nepoata presedintelui translator la discutiile dintre suporteri si reprezentantii SeaMed

Potrivit www. fotbalantibucuresti.com, la intalnirea de ieri dintre reprezentantii fondului de investitii SeaMed, despre care se tot vehiculeaza ca va prelua Petrolul Ploiesti si suporterii echipei, a aparut o persoana care poate da curs la multe speculatii. Este vorba despre Claudia Ursu, care a jucat rolul de translator in discutiile purtate si, se pare, este nimeni alta decat nepoata presedintelui Traian Basescu.

Prezenta Claudia Ursu ridica semene de intrebare asupra onestitatii demersului primarului Andrei Volosevici care mai mult a incurcat lucrurile prin Hotararea de Consiliu Local de anul trecut. In acest momenent situatia la club este foarte neclara din punct de vedere juridic, din moment ce actionari sunt Daniel si Alexandru Capra prin firma SC JIT SRL, iar detinatoarea palmaresului si a siglei este primaria. Invocarea fondului de investitii SeaMed ca posibil investitor il pune pe Andrei Volosevici in situatia de a compromite sansele Petrolului de a evolua in viitoarea editie de campionat.

Exemplific rationamentul: Florian Walter este actionarul de facto al clubului si tot el este cel care va obtine licenta pentru viitorul campionat, actiunile find detinute, in totalitate, de oamenii sai. Tot Florian Walter este cel care poate negocia cu SeaMed, ca actionar si nicidecum primaria Ploiesti, prin Andrei Volosevici care, cum spuneam, nu detine decat palmaresul si sigla. Invocarea acestui fond de investitii si a numelui marelui antrenor Sven Goran Erikson este praf in ochii suporterilor, pentru ca decizia de a vinde actiunile clubului apartine in exclusivitate, in acest moment SC JIT SRL, care raspunde direct in fata lui Florian Walter, iar acesta a dovedit intentia de a investi la Ploiesti.

Orice ar spune primarul Andrei Volosevici despre acest fond de investitii si posibilitatea preluarii clubului Petrolul este o minciuna gogonata, o minciuna de campanie electorala, de care se foloseste, pana la trecerea alegerilor. Dupa alegeri garantez ca aceste discutii vor primi o scuza oarecare si vor disparea, pentru ca nu au niciun suport legal.

Ca si candidat la functia de primar, contez pe onestitatea domului Florian Walter si ii voi propune un parteneriat public-privat, in care  minim 10%  din actiuni sa fie ale suporterilor, gen socios, iar restul sa fie impartit intre primarie si Florian Walter, in urma negocierilor. Dar toate acestea, dupa consultarea cetatenilor.

Din pacate, Andrei Volosevici, prin prezenta doamnei Claudia Ursu, demonstreaza ca interesele de partid sunt mai presus decat ale celor care iubesc Petrolul.

Deschideti ochii pentru a nu ajunge sa imi spuneti mai tarziu ca am avut dreptate, cand nu se mai poate face nimic.

Respect pentru Gigi Multescu si succes in continuare!

P.S. Sa mai spun de cele 7 milioane de euro care s-au alocat in plus pentru construirea stadionului Ilie Oana, dupa ce initial licitatia a fost castigata de firma All Plan Construction, la care este actionar un fost consilier judetean al PDL, Vasile Todosia, in asociere cu firma austriaca Alpine Bau Gmbh? Oare cele 7 milioane de euro, pe care primarul Andrei Volosevici le-a achitat din imprumutul de 40 de milioane de euro, cu care ne-a indatorat la banca, nu puteau fi alocate pentru bugetul clubului Petrolul, daca exista o asa de mare preocupare pentru cuolrile galben-albastre?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy