Take a fresh look at your lifestyle.

Intalnire utila// Furnizorii au raspuns prezent apelului UAP

Astazi, la sala de 200 de locuri a Casei de Cultura a Sindicatelor a avut loc o intalnire intre presedintii asociatiilor de proprietari membre UAP si furnizorii de utilitati din Ploiesti. Organizator a fost chiar Uniunea Asociatiilor de Proprietari care ar trebui sa permanentizeze astfel de actiuni in folosul asociatiilor pe care le reprezinta. Surprinzator sau nu, au fost prezenti toti furnizorii, respectiv, Mihail Dogaru- Dalkia, Nicolae Cernat- Apa Nova, Gelu Constantinescu- Rosal, Radu Branzei- RASP, Ovidiu Negulescu- SGU, Cristian Toader- Politia Locala. Maria Manea, presedintele interimar al UAP a pus fata in fata furnizorii cu vreo 90 de presedinti de asociatii, care au venit cu intrebari pertinente, unele chiar incuietoare, directorii prezenti amanand raspunsurile, pentru a eschiva dificultatea in care au fost pusi, pe alocuri.

Am remarcat nemultumirea catorva presedinti fata de dotarea cu gard viu a zonelor pe care le reprezentau, adresata SGU. De asemenea, s-a pus problema indiferentei afisate de angajatii Dalkia atunci cand le erau semnalate temperaturi ridicate afara si nevoia de a sista furnizarea de energie termica, fapt ce l-a pus in dificultate pe Mihail Dogaru. La o solicitare legata de micsorarea tarifului la gigacalorie pe viitor, Dogaru a raspuns ca a avut avizul ANRE, fapt ce nu avea nicio legatura cu intrebarea adresata, dar presedintele respectiv nu a solicitat raspunsul cuvenit, permitand deturnarea subiectului cum abil a procedat Dogaru.

De departe cel mai savuros personaj al acestei intalniri a fost administratorul Aurel Raileanu, care atunci cand a inceput discursul m-a speriat. A zis “Am si eu o problema” dupa care, imediat a dus degetul aratator la cap si m-am temut ca recunoaste unde ii este adevarata problema. Dar nu a fost asa, m-am linistit, pentru ca a vorbit despre distributia pe orizontala, despre o amenda primita pentru ca a taiat un pom si …delicios… despre vremurile in care era “turnator” la politia locala considerandu-se, la acea vreme, chiar politist local. A fost simpatic, in marea lui inteligenta, pata de culoare a acestei intruniri.

Una peste alta, intalnirea s-a dovedit utila si ar fi si mai folositoare daca, incet in cet, furnizorii vor tine cont de cerintele reprezentantilor asociatiilor de proprietari si vor depune eforturi pentru a indrepta situatiile acolo unde sunt de indreptat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy