Take a fresh look at your lifestyle.

Instanta decide ca Ploiestiul nu mai are arhitect sef, Andrei Volosevici se lauda pe Facebook cu dispozita in care ii prelungeste cu sase luni sederea ilegala in functie

Primarul Andrei Volsoevici devine din ce mai de neinteles, deoarece se presupune ca fiind asolvent de drept nu isi poate permite sa incalce vreo noprma legala. Dupa cum stiti, Agentia Nationala a Functionarilor Publici(ANFP) a castigat litigiul cu primaria PLoiesti si primarul ANdrei Volsoevici, primaria Mizil si primarul acelui oras si cu arhitectul sef Veronica Raduna, in care aceasta din urma s-a demonstrat ca nu a ocupat legal functia netionata.

Citeste si: Șoc// Primaria Ploiesti ramane fara ahitectul sef Veronica Raduna, pe care a adus-o Adrian Dobre prin transfer. Volosevici faci si tu un concurs pe bune pentru functia asta importanta?

Avand in vedere ca instanta a decis ca Veronica Raduna sa se intoarca la primaria Mizil ijn functia de arhitect sef, se presupune ca primarul Volsoevici Andrei trebuia sa respecte ce au spus judecatorii si sa inceteze raporturile de munca cu d-na Raduna. Numai ca, dupa cum vedeti in foto, domnia sa nu numai ca a incetat colaborarea cu fosta aritecta sefa, ci a dat o dispozite prin care acestei i se prelungeste contractul cu inca 6 luni.

Personal mis e pare o gafa imensa, ca sa nu ii spun altfel. Scenariile ar putea fi urmatoarele:

  1. Andrei Volsoevici se pisa cu bolta pe decizia instantei si pe Codul Administrativ si alte legi
  2. Are o intelegere cu ANFP, care nu introduce in instanta investirea sentintei cu executare
  3. Vrea sa pastreze in continuare mana cu care scoate castanele din foc desi aceasta mana nu mai are drept de semnatura si orice semneaza este nula de drept, avand in vedere decizia instantei
  4. Nu vrea muschiul lui incapatanat sa dea satisfactie cuiva anume, stie el cui, ca oricum nu conteaza cui da, ci doar sa dea. Sa fie!

Problema e ca se impune un concurs pentru postul de arhitect sef, iar aceste sase luni pot constitui premisa organizarii lui. Dar as face un pariu ca si peste sase luni, concursul nu se va fi organizat. In definiv daca tii in functie un arhitect sef asupra caruia instanta s-a pronuntat ca nu mai poate detine aceasta functie, e ca si cum nu ai avea pe nimeni in acea functie, pentru ca actele semnate de acea persoana sunt nule! E de neinteles ce face primarul, pe bune…

Cu acestea fiind zise, consider ca nu mai exista nicio speranta ca Volsoevici sa isi revina si sa performenze in functia pe care o ocupa. Este mult prea preocupat de certurile din sedintele de Consiliu Local cu colega sa de partid si pupila Robertei Anastase, fara de care nu ar fi fost consilier local niciodata, recte Simona Uta Popescu, care, trebuie sa recunosc, ii raspunde elegant de fiecare data si il cam pune in dificutate.

Va ganditi la Spitalul Municipal cumva? Va ganditi la statia de epurare a apei? Va ganditi la reteaua de canalizare din Colonia Teleajen? Vreti infrastructura rutiera? Vreti curse la Hipodrom ca in Ungaria, macar? Vreti fonduri europene? Luati-va gandul, razboiul dintre d-ul primar si colegii sai de partid e in toi si este tot ce conteaza, din pacate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy