Take a fresh look at your lifestyle.

Șoc// Primaria Ploiesti ramane fara ahitectul sef Veronica Raduna, pe care a adus-o Adrian Dobre prin transfer. Volosevici faci si tu un concurs pe bune pentru functia asta importanta?

Iata ca se mai intampla si lucruri care mai duc o leaca de incredere in actul de justitie. Agentia Nationala a Functionarilor Publici a castigat litigiul legat de legalitatea transferului arhitectului sef Veronica Raduna.

Instanta a decis, in dosarul 5354/105/2020, ca recursul primariei Ploiesti si al primarului Volosevici, recursul primarului din Mizil si al UAT Mizil, precum si recursul d-nei Veorinca Raduna sa fie respinde ca nefondate.Prin urmare, Ploiestiul nu mare are ahitect sef, iar primaria, in frunte cu alesul neamului, acest avocat a carui practica in instanta se masoara in mai putini ani decat cea din politica, recte Andrei Volosevici are deja o mare problema. De ce?

Pentru ca toate actele de urbanism emise sub semnatura arhitectei sefe care, iata a ocupat o functie abuziv, prin doua decizii de primar considerate de instanta ilegale, sunt anulabile. Astfel, fiecare cetatean care a fost parte vatamata din cauza unor lucrari care au avut la baza acte semnate de d-na Veronica Raduna se poate adresa instantei pentru a le anula si va castiga cu siguranta. Ma gandsc, in primul rand la proprietarii de case din zona str. Tudor Vladimirescu, unde s-a aciuat un dezvoltator care a cumparat un teren, pe care initial l-a transformat intr-un depozit de materiale de constructii pentru ca apoi sa ridice nivelul…

Citeste si Exclusiv// Arhitectul sef al Ploiestiului contestat in instanta de ANFP pentru ocuparea ilegala a functiei

Trebuie spus ca cel care a adus-o pe d-na Raduna Veronica in functia de arhitect sef al Ploiestiului a fost Adrian Dobre, fostul primar cu aproape o luna inainte de alegerile locale pe care el-a pioerdut in fata prietenului sau Andrei Volosevici. Avand in vedere ca este vorba despre un transfer de la primaria Mizil la primaria Ploiesti, vina nu poate fi pusa in carca actualuilui primar, care are deja alte bube in cap, ci a fostului.

Chiar si aceasta intamplare este inca o dovada a analfabetismului functional de la nivel executivului primariei, indiferent cine ar fi acolo, unde functionarii din departamentul jurudic si toti cei care ar fi trebuie sa stie ca nu se poate face acest transfer in mod legal. Numai ca, in primaria Ploiesti functioneaza de fiecare data legea „las-o ma ca merge-asa” si daca nu se prinde nimeni ca e ilegala, continuam.

Cu acestea fiind spuse, asteptam din partea lui Andrei Volsoevici sa organizeze un concurs pe bune, pentru ca e nevoie de un arhitect urbanist cu viziune, cu dorinta de a schimba ceva in arhgitectura municipiului, poate sa se implice real in finazliarea PUG-ului si sa fie atat de stapan pe mesria sa, incat sa nu tremure de frica in fata primarului care e strain de domeniul sau de activitate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy