Take a fresh look at your lifestyle.

Incarcarea deseurilor din camerele de precolectare o mare problema, iar pe Adrian Dobre nu-l intereseaza. Zice ca e problema asociatiilor de proprietari

În urma cu două săptămâni, viceprimarul Cristian Ganea a inițiat o ședință cu reprezentanții Rosal( Catalin Ionita, director), ADI Deseuri( Geanina Badicu, director) și ai primăriei Ploiesti, la care a fost invitata si Uniunea Asociatiilor  de Proprietari Prahova, prin presedintele ei, Eugen Cristescu. La momentul respectiv din cauza unor probleme de sanatate ale initiatorului, intalnirea s-a contramandat. Astazi, 28.08.2020, în jurul orelor 13.00 am verificat mail-ul si am găsit invitația pentru …azi, la ora 10.00, trimisă de pe data de 25.08.2020. Corect ar fi fost sa fi primit un telefon de la organizator sa se asigure ca am primit mail-ul si ca voi fi prezent, daca nu am dat niciun raspuns, nestiind de el.

Sa trecem peste detaliile organizarii si sa va spun ca, pe surse, am aflat ca primarul Adrian Dobre a fost si el prezent, pe langa cei mentionati, iar discutiile au fost mai mult pe maturatul stradal, nu pe problema efectiva cu care ne confruntamȘ deseurile menajere si cele colectate selectiv si, mai ales, problema camerelor de precolectare ale blocurilor turn. Mai exact, incarcarea din interiorul acestora a deseurilor de catre operatorul de salubritate. Pentru cei care nu stiu, UAP PRahova s-a luptat in instanta cu Rosal, timp de trei ani, pentru ca operatorul de salubritate , în baza tarifului stabilit prin HCL sa incarce deseurile si din camerele de precolectare nu numai de pe platformele aflate pe domeniul public, in baza tarifului unic.

Dupa 3 ani, Rosal a castigat procesul, luna trecuta si dupa ce am studiat desarul am constatat ca judecatorul Simona Duica ne-a prejudiciat nejudecand corect, motiv pentru care am cerut revizuirea dosarului care urmeaza sa se judece. Prin urmare, Rosal trebuie sa colecteze in continuare, pana la solutionare revizuirii.

Citeste: UAP Prahova a cerut revizuirea dosarului pierdut cu Rosal, iar operatorul trebuie să încarce și colecteze în continuare din camerele de precolectare, până la soluționarea ei

Dar, sa trecem la catastrofala prestatie a primarului Adrian Dobre de la aceasta intalnire, de la care presedintele UAP a lipsit, nefiind anuntat telefonic ca a fost reconvocata sedinta. Nu credeam ca Dobre poate sa fie la un nivel atat de jos de interes fata de problemele cetatenilor, desi, poate ar fi trebuit sa nu avem dubii, dupa prestatia jalnica din mandatul pe care il incheie.

Pe surse, am aflat ca domnia sa a spus, repefritor la incarcarea deseurilor din camerele de precolectare ca asociatiile sa se descurce, sa gaseasca oameni care sa scoata gunoaiele afara din camerele de precolectare. Daca am retinut bine, exprimarea a fost: e problema lor(n.r- a asociatiilor de proprietari)! Problema este a noastra a tuturor domnule Adrian Dobre, pentru ca focarele de infectie care se pot produce afecteaza sanatatea ploiestenilor, fie ca sunt parte din asociatiile respective, fie ca iau contact doar cu ele. Problema este si a Rosalului si a primariei, in caz ca nu se gasesc solutii, nu numai a asociatiilor de proprietari.

Lamentabila remarca a unui primar, pe care in publicitatea electorala pe care si-o face PNL pentru campania electorala, critica perioada in care Adrian Dobre a condus primaria, din motive lesne de inteles.

As avea curaj sa fac un pariu ca Iulian Dumitrescu si Roberta Anastase, „somitatile” care conduc PNL Prahova nu ii vor acorda loc eligibil de senator acestui primar, conform intelegerii de a se retrage din cursa electorala in favoarea lui Andrei Volosevici.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy