Take a fresh look at your lifestyle.

Încă 24 de familii din Bușteni au primit locuințe noi

Astăzi, 26 septembrie 2012, a fost o zi extrem de emoționantă pentru 24 de familii din Bușteni, cărora primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin le-a înmânat, personal, cheile de la noile apartamente ANL. A fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Roșca și viceprimarul orașului Bușteni, Nae Savel.

Blocul de locuințe ANL este situat în Aleea Parcului, nr. 3A, cuprinde 14 garsoniere și 10 apartamente și are un regim de înălțime S+P+4E+M. Mai putem menționa faptul că blocul a fost construit pe o suprafață de teren de 1251 mp, construirea acestuia începând din anul 2009.

Cei care au intrat în posesia noilor locuințe beneficiază de toate condițiile unui trai mai mult decât decent, asta datorită faptului că li s-au asigurat toate utilitățile, dar și parcare proprie.

Primăria Bușteni a dat în folosință, în anul 2002, alte 9 apartamente cu 2 și 3 camere, prin programul de construcții locuințe pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care în momentul de față sunt proprietate personală.

Proiectul de construire de locuințe pentru tineri va continua cu un bloc ANL, cu 12 apartamente, în strada Nestor Ureche, valoarea estimată a investiției fiind de 3.500.000 de lei. Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic au fost realizate în anul 2007, anul acesta fiind inclus pe Programul tineret – construcții de locuințe în regim de închiriere ANL.

Cât despre locuințele sociale, putem preciza că, în anul 2010, au fost repartizate astfel:

– un bloc situat pe strada Crângului, cu 12 apartamente – valoarea investiției fiind de 1.900.000 lei;

– trei blocuri C1, C2 şi C3 situate în strada Crinei, cu 49 apartamente – valoarea investiției fiind de 6.200.000 lei.

Construirea acestor locuințe sociale a început în anul 2007 și au fost finalizate în anul 2010.

Primăria Bușteni a început construirea a încă două blocuri de locuințe sociale, cu 28 de apartamente, în strada Telecabinei (Cartierul Fierăstrău) din localitate, valoarea investiției fiind de aproximativ 2.300.000 de lei.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy