Take a fresh look at your lifestyle.

Împreună salvăm vieţi

Safety Broker de Asigurare şi Fundaţia pentru S.M.U.R.D. au lansat campania „Împreună salvăm vieţi”. Campania se va desfăşura în perioada

1 aprilie 2012 – 31 martie 2013.

Un leu din fiecare poliţă de asigurare încheiată la Safety Broker va merge în conturile Fundaţiei pentru S.M.U.R.D.

Plata sumelor acumulate în urma acestei campanii se va face trimestrial, în cadrul conferinţelor de presă organizate de Safety Broker, cu sprijinul SC Mistraz Consultanţă SRL.

Fundaţia pentru S.M.U.R.D., prin promovarea transparenţei şi profesionalismului, susţine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). Misiunea Fundaţiei pentru SMURD este să îmbunătăţească calitatea vieţii persoanelor care locuiesc şi muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical şi tehnic de urgenţă şi prim ajutor. Fundaţia pentru SMURD funcţionează în mod independent, fără să obţină profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistenţă medicală, tehnică de urgenţă şi prim ajutor puternic. Fundatia pentru SMURD este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2006.

Despre SAFETY Broker

SAFETY Broker a realizat în anul 2011 un volum de prime intermediate de 23,2 mil. EUR, în creştere cu 61,29 % raportat la anul 2010. În perioada menţionată, asigurările auto şi property au generat însumat 94,75% din afacerile companiei. Astfel, portofoliul SAFETY Broker a fost alcătuit în proporţie de 54,36% din asigurări RCA, 25,28% – asigurări auto CASCO, 15,11% – asigurări de incendiu şi calamităţi naturale, respectiv 3,58% – asigurări de daune la proprietăţi.

SAFETY Broker este una dintre cele mai dinamice companii din piaţa românească de profil, la sfarsitul anului 2011 reusind sa intre in top 5 companii de profil, la nivel national. Companie independentă cu un capital integral românesc, SAFETY Broker şi-a extins activitatea la nivel naţional printr-un propriu concept de franciză de retail în asigurări.

Persoana de contact:

Ramona DOBRESCU

Director Marketing

ramona.dobrescu@safetybroker.ro

0758.258.630

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy