Take a fresh look at your lifestyle.

George Stanciu si Vlad Cosma au refacut lantul de iubire?

Saptamana trecuta, la restaurantul Bocaccio, care apartine nemaipomenitului, nemaintalnitului, nepretuitului s.a.m.d George Stanciu, fost consilier local ar fi avut loc marea impacare. Sau tatonari. Stanciu a fost vazut cu Vlad Cosma, deputatul cu care se porcaia la inceputul anului pentru sefia TSD si alte divergente pe care, ca doi oameni fara probleme, care se respecta, le aveau.Prinim de la premisa ca mandoi sunt orgoliosi si nu isi suprtau prezenta unul altuia, putem sa ne gandim la o impacare. Ei stiu ce au avut, in mod real de impartit, numai ca al lor conflict atinsese cote alarmante. Ma rog, doi copii razgaiati care se cearta pe jucarii. Victime colatarale, atunci, Ion Eparu, jignit de Stanciu si Mihai Paun( director adjunct SGU Ploiesti)  victmizat de Cosma al mic. Avand in vedere ca partile se doresc a fi impacate si cei doi tineri pesedisti au fost vazuti impreuna, ne asteptam la o revenire in forta a fostului consilier locale George Stanciu, acum si mogulas de presa ca preopinentul sau. La ce ne putem astepta stiindu-l nerabdator pe Stanciu?

Pentru ca se apropie alegerile europarlamentare, ne putem duce cu gandul ca Stanciu isi va muta tractorasul de pe ogoarele SGU direct in  Parlamentul European. Nu ni-l imaginam pe Mardare, alias George Stanciu asteptand inca trei ani pentru un nou post de consilier local sau unul de parlamentar. Vedem ce va fi. Deocamdata “savuram” aceasta impacare si asteptam efectele ei. Scena de la “Iarta-ma” este pregatita sa-l primeasca pe George Stanciu in marea famlie pesedista prahoveana. Sa-l strige cineva ca sa intre.

George, George…si George nu  mai vine, vorba poetului, dar iata-l cu batsita alba, iamaculata, in varf de bat. De aici,va las sa va imaginati finalul.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy