Take a fresh look at your lifestyle.

George Stanciu ii da replica lui Iulian Maxim, dar in observatorulph.ro. Sfidator, arogant si lipsit de inteligenta

Am si eu o feblete si numele ei este George Stanciu, ginerica Mardare al fostului primar Emil Calota. Desi nu imi place sa iau subiecte de la altii, cand vine vorba despre febletea mea, ma abat un pic si scriu despre smecheria domnului Stanciu. Deh, sunt si eu om, si nu pot rezista tentatiei firesti de a-l arata in toata splendoare pe acest individ care a crezut ca daca va baga bani intr-o publicatie online care sa aiba denimirea identica cu Incomodph, va creea vreo mare confuzie si eu nu mai fac presa. La mintea lui mai pui in leu si iei un creion, dar cred ca v-ati obisnuit cu asta. Scriam ieri despre interviul publicat in max-media.ro, in care Iulian Maxim l-a intervievat pe Nicolae Onea, patronul SC CONI SA, iar acesta arata cu degetul spre Emil Calota cum ca ar fi la originea dosarului sau penal, iar asupra ginerului acestuia ca a dat cu el de pamant in publicatia sa Incomod si ca ar fi prieten foarte bun cu procurorul Mircea Negulecu, cel care a instrumentat dosarul sau. Cei care nu au citit materialul din max-media.ri si n-au ascultat interviul audio, o pot face AICI. Iar articolul despre replica data de Staciu…AICI.

Pentru ca il suspectez ca la capitolul intelect sta mai prost, George Stanciu imi demonstreaza de fiecare data cand are ocazia, ca nu ma insel. Dovada sta si dreptul la replica pe care acesta la dat, nu in  max-media.ro, asa cum era firesc, ci in observatorulph.ro. Iata-l, dupa care o sa luam pe bucati si sa facem cateva adnotari:

”În mod normal, nu ar trebui să comentez aceste afirmaţii făcute de un om arestat la domicliul, mai ales că tocmai pentru a nu avea astfel de probleme am decis de ceva timp să ies din politică. Fac, totuşi, câteva precizări pentru că, din păcate, nu trăim într-o ţară normală iar tăcerea mea s-ar putea interpreta în fel şi chip. Asadar, domnul Nicolae Onea, căruia, ca om, îi înţeleg disperarea, dar nu l-am pus eu să facă evaziune, să fure statul, este liber să spună orice vrea. O face probabil cu speranţa de a-şi diminua, poate, pedeapsa. Înteleg că tactica acestor domni a fost să toarne la procuratură şi, cine ştie, doar doar vor scăpa. Se vede treaba cu nu prea le merge. Problema domnului Onea este că şi trebuie să probeze ceea ce spune. Din ce am ascultat, nu reuşeşte. Reputaţia este foarte importantă pentru familia mea. Pentru a-mi păstra reputaţia, am şi decis să părăsesc politica. Deci domnul Onea va avea cel puţin încă un proces pe cap pentru afirmaţiile făcute în ceea ce mă priveşte. Rezumând cu o glumă la modă, referitor la afirmaţiile domnului Onea aş spune aşa: domnul Onea fură de la statul român, făcea evaziune de sute de mii de euro, cu Răzvan Alexe şi alţi protejaţi ai familiiei Cosma, pentru că … Emil Calotă. E foarte amuzant! Din nefericire, pentru cei acuzaţi acum de procurori, finanţatori vestiţi ai unor site-uri locale de ştiri, nu am cum să ajung în situaţia dumnealor pentru că nu am furat statul român, aşa cum au făcut-o dânşii. Cât despre domnul ziarist care a realizat interviul, acesta abia acum am înţeles ce a vrut să spună dumnealui atunci când m-a amenintat telefonic în urmă cu ceva timp că se va ocupa de mine. Voi merge în instanţă”

In primul rand, orice om, fie ca e in arest la domiciliu sau nu, poate face orice afirmatie si sa o probeze, daca este incriminatorie. Daca este ceva de genul Bercea Mondial care a aruncat anatema asupra Codrutei Kovesi, atunci este o imprudenta, daca nu o prostie maxima din partea lui Nicolae Onea. De aici rezulta aroganta lui Stanciu si sfidarea de care da dovada in raport cu altii, mai ales cu cei care, aproape sigur, au avut relatii de colaborare, cel putin.

Daca George Stanciu a iesit din politica pentru ca a constatat ca nu traieste intr-o tara normala, a fost o mare greseala. Daca el este acel om onest de care politica are nevoie, trebuia sa ramana acolo si sa lupte pentru binele cetateanului sau…pentru afacerile lui, care nu mai erau aceleasi, din moment de socrul sau nu mai era primar. Ipocrit mic ce esti, care ai vrut sa-ti pastrezi reputatia, oare nu te-ai gandit ca atunci cand ai vrut sa furi identitatea Incomodph.ro, reputatia ta devine de cacat?

Sa-mi spuneti voi daca ati inteles gluma asta: „Rezumând cu o glumă la modă, referitor la afirmaţiile domnului Onea aş spune aşa: domnul Onea fură de la statul român, făcea evaziune de sute de mii de euro, cu Răzvan Alexe şi alţi protejaţi ai familiiei Cosma, pentru că … Emil Calotă.”. Eu nu am reusit, dar retin din interviul lui Onea ca a recunoscut partea sa de vina legata de suma de 300.000 de lei, adica aproape 70.000 de euro, in dosarul Alexe- Pavaleanu si nu sute de mii cate spune Mardare ca ar fi evazionat statul. Asta nu inseamna ca e mai putin evazionsit Onea, dar sa pastram adevarul in limitele lui firesti. Mai ales ca, in scurt timp va voi prezenta o mega teapa data de sotia lui Stanciu, care e teza de doctorat fata de ce a facut Onea. Respect,  Iulia Stanciu:)))

Nu stiu ce are de imparit George Stanciu cu Iulian Maxim si nici nu ma interseaza, e fix problema lor. Asa ca ii las sa se certe intre ei si eu va aduc la cunostinta opinia mea despre ceea ce face febletea, George Stanciu. Nu uitati, ca in curand va prezint megateapa data de Iulia Stanciu. Sarumana doamna, sunteti tare!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy