Take a fresh look at your lifestyle.

Fără suspendare!

Aneta Barcan- pivotul echipei de handbal feminin CSM Ploieşti – a scăpat de suspendare înaintea importantului meci pe care gruparea antrenată de Gigi Ionescu îl va disputa sâmbătă cu CSM Bacău 2010.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a stabilit, în şedinţa de ieri, ca Aneta Barcan – eliminată în meciul dintre CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti- să nu fie suspendată, ci doar amendată cu suma de 300 de ron.

Declaraţie Ionescu

„Este o veste bună pentru noi. Aneta este om de bază al echipei şi o eventuală absenţă a ei la meciul cu Bacău ne-ar fi dat mari bătăi de cap în special în defensivă. Comisia cred că a judecat în mod just, Aneta fiind pentru prima dată în această situaţie în actualul sezon”

 

Şi băieţii de la CSM Ploieşti au primit o vetse bună, în cadrul aceleiaşi şedinţe hotărându-se ca şi interul Florin Nicolae să primească aceeaşi pedeapsă ca şi Barcan – amendă de 300 de ron, fără suspendare.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy