Take a fresh look at your lifestyle.

FORTA CIVICA INVITA SOCIETATEA CIVILA SA PARTICIPE LA “MAREA ALIANTA 2012 “

FORTA  CIVICA  a initiat in data de  12 ianuarie 2012  impreuna cu alte partide  neparlamentare  si organizatii neguvernamentale, constituirea  unei aliante  electorale.  Aceasta  alianta doreste sa fie o alternative reala la actuala  clasa politica  care timp de 22 de ani si-a batut joc de Romania si de romani.
Alianta va fi condusa la nivel national si local de un Consiliu, din care vor face parte cate doi reprezentanti  din partea fiecarui partid, respectiv cate
doi reprezentanti din partea fiecarei organizatii neguvernamentale. 
In acest  fel  si ong-urile isi vor putea sustine propriile  proiecte, avand  candidati atat la nivel  local cat si national. Hotararile in Alianta se vor lua  cu o majoritate de  2/3 din numarul membrilor Consiliului.
Pentru comunicare  “MAREA  ALIANTA  2012 ” va avea un  Purtator de Cuvant. Partidele si ong-urile vor avea candidati comuni  pe aceeasi  lista electorala. Vor fi desemnati  drept  candidati din partea partidelor si ong-urilor  doar  cei care:
– au pregatirea necesara pentru ocuparea postului  pentru care candideaza;
– nu au avut si nu au  probleme in justitie;
– nu sunt  traseisti politici;
– nu au fost colaboratori ai securitatii. 
Consideram ca vremea petitiilor, a apelurilor a trecut si a venit vremea actiunilor concrete, pragmatice pentru a reusi schimbarea in bine a Romaniei. 
Asteptam sa aderati la  aceasta  initiativa, pentru a reusi sa schimbam acum in 2012 actuala clasa politica.
Numai impreuna vom putea reusi !!

PRESEDINTE
FILIALA PRAHOVA
STANICA
ELENA RODICA


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy