Take a fresh look at your lifestyle.

Florin Diaconu, comisarul sef al Garzii nationale de Mediu e o gluma de om. Nu e in stare sa dea raspuns la Legea 544, nici dupa sase luni

Pe Florin Diaconu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu il cunosc de vreo opt ani. Era o vreme cand domnia sa era unul rebel in cadrul Garzii de Mediu Prahova, un om onest care era pus in slujba dreptatii. Pe baza acestei pareri mai vechi, l-am constactat in luna ianuarie, avand un caz despre OMV Petrom, pentru a-mi raspunde la 10 intrebari, conform Legii 544/2001, cu privire la liberul acces la informatiile publice. In virtutea elegantei care ma caracterizeaza, uneori, si mai ales pentru ca aveam impresia ca dicut cu aceeasi persoana nu l-am actionat in instanta dupa ce a trecut termenul prevazut de lege si am asteptat sa vad pana unde ajunge cu nesimtirea. A ajuns departe, iar eu nu mai am rabdare, nici cu domnia sa nici cu cei de la Garda de Mediu Prahova, care au primit acelasi set de intrebari si nici ei nu au raspuns. Lucrurile nu vor ramane asa, indiferent ca am auzit ca oamenii care imi reclamasera cazul au cazut la pace cu OMV Petrom care in acea perioada s-ar fi deplasat in zona ca sa le cumpere tacerea.
Asteptarile mele de la comisarul sef Florin Diaconu sunt nule, numai instanta poate sa il oblige sa raspunda si vom ajunge si acolo. Imi pare rau, in schimb, sa vad cum oameni de calitate, asa cum era acesta, odata ajuns in functie a uitat pentru ce e pus acolo. Din cate stiu, Diaconu a ajuns la sefia GNM propus de Mihail Faca, fost si el sef acolo, asadar la propunerea PSD. Am putea sa credem ca pe tot ce pune mana PSD, se strica?
Vom reveni cu acest caz care priveste OMV Petrom si care este unul strigator la cer, in timp ce autoritatile locale si cele de mediu freaca duda, iar austriecii numara banii.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy