Take a fresh look at your lifestyle.

Florin Bach a comis-o la Podenii Vechi. A semnat si stampilat desi nu avea voie!

Metodele prin care Florin Bach, fiul fostului sef al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, face bani… sunt arhicunoscute in lumea interlopa. Le-am aflat si noi si ne-am gandit sa vi le aducem la cunostinta, mai ales oamenilor de afaceri care pot ajunge in situatia de a incheia contracte de paza cu acest individ.

Felul in care prosteste oamenii de afaceri este unul simplu, elementar dar n-ar putea sa fie pus in practica daca n-ar exista ingaduinta, ca sa nu ii spunem altfel. Va prezentam un caz, legat de o firma de protectie din Bucuresti, pe care, chipurile Florin Bach ar fi reprezentat-o in Prahova.  

SC SGPI Force Security SRL Bucuresti este administrata de Marin Gabriel. Fara sa aiba vreun drept de semnatura, din cate am retinut de la administratorul firmei, Florin Bach s-a deplasat la in satul Podenii Vechi, in anul 2011, pentru a semna un plan de paza cu PFA Nicolescu V. Ion. In baza acestui plan de paza, s-a semnat si un contract sub semnatura lui Florin Bach care a si stampilat cu o stampila care nu avea cum sa existe in posesia sa, neavand nicio calitate in firma SC SGPI Force Security SRL Bucuresti. Mai mult, acest plan de paza( pe care il vedeti in facsimil), este avizat, stampilat si semnat de seful de post al comunei Baltesti, sat Podenii Vechi, ASP Radu Constantin.

“ Nu am contract cu Florin Bach in acest moment. A fost in 2011. A durat 2-3 luni, nici nu am platit contractul acela.  Cand n-a mai fost, n-a mai fost. Eu functionez acum cu alta firma. N-am relatii cu Florin Bach”, ne-a declarat Ion Nicolescu, proprietarul Clubului Ella, caruia Florin Bach trebuia sa ii asigure paza. Obiectul unuia dintre multele procese pe care le are Bach junior este chiar acest plan de paza, de care Ion Nicolescu se dezice cu atata vehementa.

Ca sa fim mai siguri ca Florin Bach a calcat si de data asta in strachini si sa nu-l acuzam de pomana,  l-am contactat pe Marin Gabriel, administratorul SC SGPI Force Security SRL Bucuresti. “Pe raza judetului Prahova nu avem si nu am avut un obiectiv de paza pana acum. Noi am depus la politie sesizari in momentul cand au inceput sa ne sune oamenii ca doresc sa suspende activitatea cu noi, iar noi nu aveam habar despre ce contracte e vorba”, ne-a declarat Marin Gabriel.

Asadar, e clar. Florin Bach nu avea cum sa incheie vreun contract sau plan de paza, sub semnatura sa, in numele SC SGPI Force Security SRL Bucuresti.  Mai trebuie spus ca si Clubul Foleti din Lipanesti s-a aflat in aceeasi situatie ca si Clubul Ella din Podenii Vechi.

Una dintre firmele pe care le-a manevrat Bach al mic, este ANTEKO si era pe numele unuia numit Piperea Ion. Intre timp a vandut-o la Slatina si pare a fi moarta, pentru ca datele de contact care apar pe site-ul Politiei  nu sutn foarte clare, iar firma nu are nici macar un numar de telefon de contact. Din cate am aflat, vanzarea la Slatina a firmei mentionate a avut loc imediat dupa ce Comisarul Galca, sef Ordine Publica din cadrul IJP Prahova l-a chemat la ordin pe Piperea Ion care, probabil, speriat de urmarile asocierii numelui sau cu cel al lui Florin Bach a decis sa vanda cosmelia.

Inainte de a ne pronunta asupra “tolerantei” comisarului Galca fata de tampeniile lui Bach Florian, ii adresam acestuia si contam pe un raspuns, conform Legii 544/2001, urmatoarele intrebari( daca e nevoie ne deplasam la sediul IJP Prahova pentru o discutie pe aceasta tema):

  1. Pentru cate firme s-a prezentat la domnul comisar Galca numitul Florin Bach, in calitate de mandatar pentru a obtine licentele de paza  pe care le acorda domnul Galca?
  2. Cum isi explica domnul comisar Galca faptul ca Florin Bach are copii dupa actele de infiintare a firmelor pentru care se implica, avand relatiile necesare si dupa licenta de paza acordata, pentru ca mai apoi sa apara cu stampila el, care nu este actionar in firmele respective?
  3. Cumva prietenia veche… care il leaga pe domnul Galca de fostul sef al Politiei judetene, Iulian Bach il face tolerant la tampeniile fiului acestuia?

In asteptarea raspunsurilor vom incerca sa aflam ce vraji a mai facut micul Bach, recunoscut ca fiind unul in care sa nu te increzi nici pana treci strada.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy