Take a fresh look at your lifestyle.

DREPT LA REPLICA Incomodph.ro la dreptul la replica al SC PROSPECTIUNI SA

Mai jos aveti dreptul la replica al SC Prospectiuni SA dar, inainte de a va invita sa il cititi, ma vad obligat sa fac cateva precizari. In primul rand, comentariul cu pricina nu este sters si poate fi oricand o proba. Asta in cazul in care inducand o ideea falsa in textul de mai jos, nu cumva cei de la SC Prospectiuni SA nu au vrut doar sa verifice daca mai exista sau nu. Deci EXISTA si il vedeti la dimensiunea maxima acceptata de administratorul site-ului nostru!
Stimata doamna Sas, daca dumneavoastra credeti ca ma pretez la spune ca a fost un comentariu si el nu a fost, va amagiti. Eu imi asum ceea ce spun si imi place sa joc corect, spre deosebire de persoana pe care este atat de greu s-o descoperiti:))). Uitati-va, mai bine, in ograda dumneavoastra, si descoperiti cine este persoana care v-a dat cu firma in cap, ca sa spun asa. Cate dovezi va mai trebuie?
In al doilea rand, articolul scris de mine nu promoveaza o imagine falsa a SC Prospectiuni SA, ci relateaza un mod de comunicare asa cum este inteles de o persoana care, neoficial, a vrut sa isi exprime un punct de vedere, pasand, in mod mincinos, responsabilitatea pe umerii unei somitati in materie de geofizica, recte Bogdan Mihai NICULESCU, Conf. dr. ing., Departamentul de Geofizica, postand adresa acestuia de mail:  bogdanmihai.niculescu@g.unibuc.ro.. Nu trag nadejde ca acea persoana sa fie descoperita cu adevarat, desi e foarte simplu dupa indiciile pe care le-am dat, avand in vedere ca se stie si ora si IP-ul si se poate stii cine a scris de la acel calculator in timp real. Trebuie sa mentionez, cu parare de rau, ca SC Prospectiuni are mari metehne in a intelege sa-si apere interesele, iar pozitia de forta pe care o da starea financiara foarte buna a acestei firmei, poate fi un mod gresit de interpretare a realitatii. Ca sa nu mai spunem ca, in continuare, SC Prospectiuni SA se afla abuziv pe teritoriul mai multor comune din Prahova, in timp ce doamna prefect desi si-a dat seama ca avem dreptate, nu intervine deloc, din motive stiute de domnia sa. Cerem, in continuare, de urgenta indepartarea SC Prospectiuni SA de pe teritoriul judetului, pana la intrarea in legalitate. Este rusinos ca firme atat de mari precum OMV Petrom si SC Prospectiuni SA se preteaza la astfel de abuzuri, incalcand prevederile art. 7 si 8 din Legea Petrolului.
Constitutia Romaniei
Art. 16 alin. 2- Nimeni nu este mai presus de lege!

Bucureşti, 28 august 2014

Către: Redacţia Incomodph.ro

În atenţia: domnului Eugen Cristescu

Drept la replică

 

Stimate domnule Eugen Cristescu,

Referitor la articolul scris de dumneavoastră, Rusine SC Prospectiuni SA// Sub numele Conf. dr. Ing. Bogdan Mihai NICULESCU au postat un comentariu mincinos, in conditiile in care firma face abuzuri in Prahova. Argumentarea abuzului, vă aducem la cunoştinţă că toate comunicările oficiale Prospecţiuni respectă o procedură strictă de aprobare din partea biroului de comunicare şi a conducerii societăţii. Răspunsurile la articolele care afectează negativ imaginea Prospecţiuni se dau numai în cadrul unui drept la replica şi nicidecum printr-un comentariu la un articol. Nerespectarea acesi proceduri este sancţionată.

Având în vedere că adresa I.P. sub care a fost publicat comentariul pe site-ul dumneavoastră aparţine Prospecţiuni, am demarat o investigaţie internă în acest sens. Conform evaluării departamentului nostru de IT, identificarea persoanei care ar fi postat acel comentariu este imposibilă în condiţiile în care mesajul a fost sters de pe pagina la care faceti referire. Faptul că au fost înlăturate orice dovezi pune sub semnul întrebării veridicitatea acuzaţiilor dumneavoastră, mai ales că pozele adăugate au o rezoluţie mică. I.P.-ul companiei Prospecţiuni este public şi poate fi inserat într-o poză cu foarte mare uşurinţă. Vom continua cercetările pentru a stabili exact cum au decurs lucrurile.şi avem rugămintea de a ne ajuta în identificarea persoanei care a postat acel mesaj.

Articolul scris de dumneavoastră promovează o imagine falsă a companiei Prospecţiuni şi a modului nostru de comunicare.  De aceea, solicităm ca în virtutea dreptului la replică să publicaţi informarea noastră. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a recupera orice tip de pierdere de la persoanele fizice/juridice responsabile, care pot aduce prejudicii companiei Prospecțiuni.

 

Biroul de Presă Prospecţiuni SA


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy