Take a fresh look at your lifestyle.

“Domn profesor” Dosaru si Manea Cristian dormiti linistiti, George Stanciu tulbura posesia c-asa vor muschi lui. Saptamana viitoare va prezentam dovada

Pornind de la premisa ca la Ploiesti se afla cei mai slabi sefi ai politiei si ne referim la “domn profesor” Viorel Dosaru si Cristian Manea, acest Botezatu al uniformei de politist, nu ne facem griji ca se vor obosi sa puna osul la treaba vreodata. Aceste fantome puse in functii pe criterii politice sau pe prietenii nu vor misca un deget dupa ce vor citi sapatmana viitoare o ancheta despre modul abuziv in care fostul consilier local PSD, George Stanciu s-a instalat pe terenurile aflate in administrarea SGU. La baza anchetei noastre vor sta tot documente oficiale, ca in cazul Simonei Baicoianu, pe care cele doua fantome, plus seful sectiei nr. 3, Adrian Tataru si blonda bretonata Alina Grigore s-au pisat cu gratie in loc sa faca o ancheta simpla. Asa ca nu ne facem vreun stres ca asa-zisii politsti mentionati se vor obosi sa se sesizeze pentru tulburare de posesie impotriva acestui George Stanciu, care se proclama nevinovat, chiar alb ca lacrima.

Asadar saptamana viitoare va voi demonstra cu documente oficiale, ca George Stanciu, mai exact o firma a sotiei sale si-a bagat …tractoarele in “ogoarele” SGU. Fara niciun contract, bineinteles. “Domn profesor” Dosaru, Manea Botezatu dormiti linistiti, sunteti posibili exponenti de frunte ai unui sistem corupt, care ingroapa Romania in fiecare zi.

Eu unul le cer demisia si lui Viorel Dosaru si lui Cristian Manea pentru ca devin, pe zi ce trece, purtatori ilegali de uniforma de politisti prin modul in care inteleg sa isi exercite meseria.

Stati pe Incomodph.ro ca sa vedeti cat de idioti sunt sefii politiei noastre( adica au idei multe prin care se creaza oportunitati de scapare pentru posibili infractori, a se citi protectivi).


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy