Take a fresh look at your lifestyle.

Datoriile au ingropat OTV. Reculul politic face victime

Potrivit antitepari.ro firma din spatele OTV, „Ocram Televiziune” SRL, a intrat în insolvenţă cu datorii de minim 12 milioane lei, iar datoriile la bugetele de stat depăşesc 2,5 milioane lei. Printre firmele care s-au inscris la masa credala se afla si „GMG Media Box” SA Bucuresti, actionar al OTV, cu 40 de milioane de euro, insa administratorul judiciar a refuzat. Printre creditori se afla chiar Dan Diaconescu cu suma de aproape doua milioane lei.

Lista completa a creditorilor o gasiti AICI si este furnizata de  financiarul.ro.

 “Ocram Televiziune” SRL Bucuresti raporteaza dificultati financiare si este in insolventa din data de 28.03.2012. Antitepari.ro ne mai informeaza ca asociatii Ocram sunt Dan Cristian Diaconescu, majoritar, cu 80,1%, si „GMG Media Box” SA Bucuresti (J40/6695/2010, CUI 23053330), cu 19,9%.

Mai trebuie mentionat ca “GMG Media Box”SA are ca actionari :

„PSV Company” SA, care este in reorganizare judiciara si are ca actionar majoritar, inregistrat in paradisul fiscal din Cipru, firma  „Elbahold” LTD.

Ceilalti actionari sunt „Asociatia Salariatilor din SNP Petrom” SA si insasi „PSV Company” SA, al carei nume initial a fost „Petromservice” SA.

In final, antitepari.ro ne instiinteaza ca lista datoriilor acumulate de firma lui Dan Diaconescu  mai include si doua creante sub conditie suspensiva: una salariala de 1,5 milioane lei, iar alta chirografara de putin peste 10 milioane lei (creditor „Bucuresti” SA).

Cariera politica a lui DD i-a atras multa simpatie in randul poplatiei, dar si multa dusmanie in randul politciienilor care s-au vazut amenintati de forta pe care o capata OTV, chiar pe trendul unei scaderi a audientei. Cu licenta retrasa, DD va putea vedea cine ii sunt cei fideli si cine sunt traseistii.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy