Take a fresh look at your lifestyle.

Daniel Savu: PDL se agaţă cu disperare de putere

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat astăzi că, prin atacurile la adresa opoziţiei şi a oamenilor care protestează în stradă, PDL demonstrează că nu este dispus la dialog, ci la perpetuarea aceluiaşi stil de a face politică, bazat pe minciună, dezbinare, duplicitate şi ignorarea intereselor populaţiei.

„După tot ce se întâmplă în stradă şi în societatea românească, principala preocupare a PDL este aceea de a ataca opoziţia şi de a-i jigni pe protestatari. Procedând în acest fel, PDL nu face decât să se descalifice iremediabil. Actuala putere demonstrează că nu este dispusă la dialog, ci la perpetuarea aceluiaşi stil falimentar de a face politică, bazat pe minciună, dezbinare, duplicitate şi ignorarea intereselor populaţiei”, susţine senatorul social-democrat.

Daniel Savu consideră că PDL se agaţă de putere şi ignoră în mod iresponsabil voinţa populaţiei.

„Prin tot ceea ce face, PDL se agaţă cu disperare de putere. Frica este cea care domină principalul partid de guvernământ. Prin modul în care se comportă, ignorând în mod iresponsabil voinţa populaţiei, PDL aduce, pentru a câta oară, un grav deserviciu democraţiei româneşti. Această atitudine sfidătoare a puterii conduce la scăderea încrederii oamenilor în instituţiile şi procedurile democratice”, consideră senatorul Daniel Savu.

 

Biroul de Presă al PSD

presa@psd.ro

twitter.com/biroupresapsd

23.01.2012

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy