Take a fresh look at your lifestyle.

Dalkia este mobilizata pentru a face fata situatiei dificile privind aprovizionarea cu gaze naturale

Astazi, 3 februarie 2012, in jurul orelor 16:30, debitul gazelor naturale furnizate catre CET Brazi a fost diminuat pana la 40 000 Nmc/h (in loc de volumul necesar de cca. 53 000 Nmc/h). In aceste conditii, echipele noastre au facut deja trecerea centralei de productie la un regim de functionare de urgenta ce include si pacura (simultan cu gazul natural).

Celula de criza organizata de Dalkia ramane in legatura permanenta cu reprezentantii autoritatilor locale si nationale pentru a gestiona cat mai bine dificultatile privind alimentarea cu gaze naturale aparute in sistemul national de transport.

Pentru informatii suplimentare, clientii nostri ne pot contacta la Centrul de Apel non–stop al Dalkia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reteaua Romtelecom) si 0244 408 888 (tarif normal, orice retea de telefonie fixa sau mobila), pe adresa de posta electronica relatii.clienti@dalkia.ro sau la Biroul Relatii Clienti (Str. Valeni, nr. 1-3, bloc 33 IK, parter).

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy