Take a fresh look at your lifestyle.

Dalkia baga zanzanie intre administratori. Invitatiile sunt facute dupa criterii aleatoare, ca sa nu spunem altfel

Marti la ora 10.00, la Hotelul Central, Dalkia a chemat cateva asociatii de proprietari din cele circa 1600 din Ploiesti pentru a fi prezente, prin reprezentati, la Conferinta comerciala cu tema “Sistemul centralizat de termoficare”. Unul dintre administratori ne-a contactat pentru a ne spune nemultumirea sa, cu privire la faptul ca el nu se regaseste pe lista de invitati. “Au invitat numai de-aia care tac din gura. Muscalu n-are loc, ca e tare-n gura si le zice pe fata. Cica numai asociatiile mari sunt invitate. Nu mi se par corecte criteriile dupa care s-au facut invitatiile, pentru ca nu au fost invitate nici asociatii mari”, ne-a spus Florin Muscalu, administrator in zona de sud. Daca este asa cum spune Muscalu, atunci o intrebam pe Nicoleta Rizea, pe care am contactat-o pentru a confirma aceasta actiune, urmatorul lucru :
Este invitat si Ene Ioan, cel cunoscut de dumneavoastra ca “Electricianul” din paginile IncomodPH.ro, avand in vedere ca acesta este administrator la 14 asociatii de proprietari, fiecare formata din cate o scara?
Asteptam invitatia la aceasta conferinta, promisa de Nicoleta Rizea, care a fost luata pe nepregatite de cateva intrebari banale despre actiunea care l-a suparat atat de tare pe Florin Muscalu. Pe buna dreptate, am spune!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy