Take a fresh look at your lifestyle.

Daca ai sugestii pentru noul PUG, vezi cum procedezi si unde le poti trimite. Urmeaza si dezbaterea publica

Va aducem la cunostinta ca, din motive neelucidate inca, primaria Ploiesti incepe sa deprinda obiceiuri sanatoase legate de transparenta decizionala. Astfel, dupa ce a postat un anunt conform art. 7 alin 1 si alin 2 din legea 52/2003, cu privire la transparenta decizionala pe site-ul primariei, acum ne-a comunicat acest anunt prin mail, iar noi vi-l aducem la cunostinta. E un pas inainte si tin sa ii felicit!

Prin urmare, conform anuntului, cetatenii care sunt interesati de a se implica in procesul de elaborare al Planului Urbanistic Geneneral al Ploiestiului pot propune sugestii pe adresa de email: dir.urbanism@ploiesti.ro sau la sediul primariei Ploiesti, Registratura Directiei Generale de Dezvoltare Urbana, Piata Eroilor, nr. 1 A,  luni- miercuri intre orele 10.00-13.00 si joi intre orele 14.00-16.00, pana pe data de 15.06.2022.

Asa cum reiese din acest anunt, urmeaza ca primaria sa organizeze o dezbatere publica ce vine ca urmare a solicitarii Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania depusa la registratura primariei cu nr. 8699/29/04.2022, conform art. 7 alin 9 si 10 din Legea 52/2003. Vom reveni de indata ce ni se va comunica data, ora si locul dezbaterii publice ce urmeaza a di organizate pentru ca ploiestenii sa ia act de PUG-ul actualizat, iar primaria sa ia act de sugestiile ploiestenilor prezenti la fata locului.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy