Take a fresh look at your lifestyle.

Curtea de Apel Bucuresti// Mihnea Tanase Adrian- un judecator smecher care anuleaza cererea de amanare a alegerilor pentru ca acestea sa aiba loc desi argumentele sunt legale sunt solide

Se impune sa avem legea raspunderii magistratilor pentru ca astfel de golanii institutionale sa nu mai aiba loc Pentru domnul judecator Tanase Mihnea nu conteaza o decizie a Curtii Constitutionale care dispune ca stabilirea datei de organizare a alegerilor este o prerogativa a Parlamentului si nu a Guvernului care e emis HG 744/2020 prin care a decis ca pe 6 decembrie sa votati. Nu conteza pentru acest judecator nici cresterea exponentiala a cazurilor de infectare cu COVID 19, care ieri 18.11.2020 au ajuns la 10296 de persoane. Oare ce o conta pentru acest judecator fara scrupule?

Nu sunt multe lucuri care sa ma deranjeze indiferent de amploarea lor, pentru ca aleg sa nu ma influenteze ce vine din exterior. Dar, individul asta din imagine, care este judecator, formator la INM, care invata judecatorii sa fie profesionisti ca el, a facut in asa fel incat si-a batut joc de o cerere rezonabila pe care Alianta Pentru Drepturile Omului din Romania(ADOR) a depus-o la Curtea de Apel Bucuresti in data 20 octombrie 2020. Cererea, din cate va aduceti aminte cei care ma cititi pe Facebook, viza anularea HG 744/2020 care a stabilit ca desfasurarea alegerilor sa aiba loc pe data de 6 decembrtie. ADOR a invocat, pe buna dreptate, decizia CCR cu privire la faptul ca nu guvernul stabileste organizarea alegerilor, ci Parlamentul, dar si evolutia cazurile de infectare cu COVID-19, care ar pune in pericol sanatatea populatiei particpante la alegeri. Ipochimenul care este judecatorul cu pricina poarta numele de Tanase Mihnea Adrian si il vedeti in poza de mai sus.
Desi actiunea a fost timbrata conform indicatiilor sale si au fost depuse doua cereri de urgentare, omul nostru sau mai degraba… al lor a gasit de cuviinta sa anuleze cererea de chemare in judecata a Guvernului, Camerei Deputatilor si Senatului. Pentru acest judecator nu conteaza sanatatea populatiei, nu conteaza decizia CCR, conteaza, probabil, ce i se spune sa faca pentru a creste profesional sau, poate, nu a avut curajul sa isi asume ceva atat de important ca amanarea alegerilor. Dosarul despre care vorbim are numarul 5875/2/2020.
Ideea este ca ce a facut acest individ este lipsit de onoare profesionala, pentru ca in mod intentionat a anulat cererea desi nu avea motivele( le vom afla ulterior pe cele invocate de el dupa redactarea incheierii) si a ales sa ne anuleze cererea, cu termen de reezaminare in 15 zile de la comunicare.
Astfel, avand in vedere ca suntem in 19 noiembrie si nu am primit comunicare, estimam ca daca ar veni astazi la urgenta, pana la depunere cererii de examinare si solutinoarea acesteia alegerilor vor fi avut loc. Aceasta procedura este o golanie institutionala care lezeaza drepturile omului, pune in pericol sanatatea romanilor si tergiverseaza procedural o decizie care trebuia luata in timp util pentru a nu se produce efectele nedorite ale infectarii cu COVID 19.
Ceea ce vreau sa subliniez este ca acest judecator si toti cei care isi vor bate joc de munca noastra vor suporta consecintele chiar cu riscul ca Romaniei i sa i se ridice MCV-ul pe justitie.
Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa ii determinam pe parlamentarii care vor veni sa initieze si sa aprobe legea raspunderii magistratilor, pentru ca astfel de golanii institutionale, smecherii ieftine de altfel, sa nu mai aiba loc, iar siguranta si sanatatea cetateanului sa existe cu adevarat.
Asadar, din cauza acestui individ care a facut jocul celor care au interes sa aiba loc alegerile cu orice risc, ele vor avea loc asa cum a deciss presedintele tarii.
Sa va fie rusine d-le judecator Tanase Mihnea Adrian si dvs d-pe presedinte Klaus Iohannis pentru ca in disperarea dvs de a pune mana pe putere in mod majoritar, puneti mai presus interesele de grup decat sanatatea populatiei.
Nu crapa fierea in voi daca amanati alegerile pana trecea valul acesta de infectari si jucati corect. Sunt constient ca sunt citit de smecherii vremii cu influenta in instanta, dovada fiind astfel de practici ca ale acestui judecator fara scrupule.
Ajunge! Trebuie sa solidarizati si sa facem tot ce ne sta in putinta, legal, pentru ca magistratii sa raspunda pentru astfel de golanii institutionale.
TREBUIE SA MILITAM IMPREUNA PENTRU INITIEREA SI APROBAREA IN PARLAMENT LEGEA RASPUNDERII MAGISTRATILOR!
In ce ma priveste, asa cum am spus, nu voi merge la vot mult timp de acum incolo sau, cel putin, pana cand vor exista legi ca cea a raspunderii magistratilor, a raspunderii ministeriale, a ilicitului si chiar a lobby-ului.
Voi cei care va bucurati ca nu am reusit sa oprim alegerile prin aceasta actiune, traiti-va momentul acum, pentru ca cei care v-au sprijinit vor suporta consecintele. Nu lasam lucrurile asa, ne vom adresa institutiilor europene care au atributii pentru inlaturarea actiunilor de acest gen, iar cei care le comit sa raspunda pentru ele.
Sa va fie rusine, in primul rand, pentru ca nu stiti sa jucati corect si in al doilea rand ca va bateti joc de sanatatea noastra, de dreptutrile noastre!
Distribuiti, a ajuns cutitul la os.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy