Take a fresh look at your lifestyle.

Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă

In perioada 9-11 februarie 2012 va avea loc la Busteni Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă.

Acest eveniment unic in Romania este organizat de Clubul Alpin Roman în colaborare cu Primăria Buşteni, Uniunea Internaţională a Asociatiilor de Alpinism şi Federaţia Română de Alpinism şi Escaladă.

Competiţia ce se va desfaşura la baza pârtiei Kalinderu este una dintre cele mai spectaculoase, competitorii escaladând structuri artificiale inalte de 25m acoperite cu gheaţă menţinuta cu un sistem special de refrigerare proiectat si construit in Canada.

In etapa din Romania vor participa 70 de sportivi din 22 de ţări. Celelalte etape se desfăşoara în Coreea, Elvetia, Franta şi Rusia.

Pe langa reportajele in direct la diferite televiziuni, competitia se va transmite (audio/video) in direct prin internet pentru a putea fi vizualizata in toata lumea.

Detalii despre competiţie şi istoricul acesteia veţi găsi în documentul ataşat.

In vederea obţinerii portofoliului de acreditare şi a participării la Conferinţa de presă premergătoare acestui eveniment, vă rugăm să vă anunţaţi intenţia de a trimite redactori şi fotografi la următoarea adresa de contact:

camelia_manea2005@yahoo.co.uk

Prezentul anunt este insotit de o prezentare a evenimentului de la Busteni pentru a creea o imagine cat mai clară asupra competitiei.

Un filmulet despre toate etapele poate fi vizualizat aici: http://www.youtube.com/watch?v=r-JRn3MPgZQ&feature=player_embedded

Noutatile vor figura in pagina de Facebook si pe website-ul oficial.

As vrea sa multumesc in mod deosebit celor care au cladit imaginea concursului de escalada pe gheata in anii trecuti si ne-au fost alaturi. Ii invitam cu mare placere sa ne onoreze si la editia din 2012 si îi rugam sa aduca si cite un DVD cu imagini si transmisii de la precedenta editie. Ne vor ajuta sa imbogatim arhiva Clubului Alpin si sa le facem o surpriză plăcută concurentilor in ziua cinei festive.

Asteptăm cu interes să vă preluati portofoliile în ziua deschiderii, la Conferinta de Presă.

Pe măsură ce vom primi confirmările dvs., vă vom tine la curent cu organizarea.

 

Cu stimă,

 

Camelia Manea

Coordonator media

Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata – Busteni 2012

+40 746 111974

camelia_manea2005@yahoo.co.uk

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy