Take a fresh look at your lifestyle.

Corala ICD/CCS: Promovare eveniment „Seara de Iarna”

Corala “Ioan Cristu Danielescu” a Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti isi doreste sa reediteze reusita concertului extraordinar sustinut anul trecut cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, cand mai mult de 800 de persoane ne-au fost aproape pe durata celor aproape doua ore de spectacol, sala CCS Ploiesti fiind mult prea mica pentru cei prezenti si va invita la spectacolul “Seara de Iarna” in calitate de parteneri media si prieteni. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti in data de 17 Decembrie, orele 19.00.

 

Spectacolul va include Colinde specifice sarbatorii Nasterii Mantuitorului (si nu numai). Evenimentul va fi integral inregistrat de catre postul Alpha TV, urmand a fi difuzat pe parcursul saptamanii ce urmeaza evenimentului.

 

In cadrul acestui spectacol ce s-ar putea numi de asemenea “Corala Danielescu si invitatii sai” avem onoarea si placerea de a-i avea alaturi pe Nico alaturi de Vlad Mirita, pe maestrul Horia Moculescu si pe actrita Alexandra Velniciuc, care vor prezenta/co-participa la spectacolul nostru.

 

Avand in vedere frumusetea evenimentului, data de imbinarea artei cantului cu cea a recitarii, precum si de importanta perioadei (Sfanta Sarbatoare a Craciunului ce reuseste intotdeauna sa ne bucure sufletele), avem placerea de a va invita sa va alaturati eforturilor noastre de a promova acest spectacol la adevarata sa valoare, in calitate de partener media.

 

In cazul in care va doriti sa ne oferiti sprijinul in a bucura cat mai multi ploiesteni de-ai nostri, va rugam sa ne trimiteti o sigla a organizatiei dvs la rezolutie maxima pentru a putea fi prezenta pe afisul de concert. Avem deasemeni rugamintea sa ne transmiteti confirmarea D-voastra pana cel tarziu miercuri, 16.11.2010, ora 12:00, pentru a putea trimite spre tipar afisul evenimentului.

 

De asemenea, nu avem pretentii financiare legate de transmiterea partiala sau integrala a spectacolului pe posturile Dvs. de televiziune/radio. Ceea ce ne dorim este ajutorul dumneavoastra in promovarea prin mijloacele de care dispuneti a unui eveniment deosebit, a carui popularitate si success speram sa care sa le depaseasca pe cele inregistrate de spectacolul nostrum de Craciun din 2010

 

In masura in care va sunt necesare materiale video sau foto pentru a realiza clipuri de promovare, va stam la dispozitie si asteptam sa ne contactati.

 

 

 

Pentru detalii suplimentare despre CV-ul si activitatea Coralei ICD, accesati www.coraladanielescu.ro.

 

Persoane de contact:

 

Catalin Stefan: 0740.201.716; catalinstefanhome@gmail.com

 

Bogdan Dumitru: 0722.635.609; bogdan.stelian.dumitru@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy