Take a fresh look at your lifestyle.

Copiii politistilor locali au primit cadouri de la Mos Craciun

Astazi, la sediul Politiei Locale Ploiesti, intr-o atmosfera extrem de calduroasa si prieteneasca, a avut loc o actiune de suflet organizata de conducerea unitatii. Astfel, portile Politiei Locale au fost larg deschise pentru nu mai putin de 80 de copii ai angajatilor, cu varste  de pana la 12 ani, care s-au bucurat de venirea lui Mos Craciun. Inceputul actiunii a fost remarcabil, un grup de copii de la Asociatia “Heaven for children” din Batesti, comuna Brazi cantand frumoase colinde copiilor si parintilor prezenti la fata locului.

Mos Craciun a fost unul primitor si a vorbit cu fiecare copil in parte, pentru ca mai apoi sa-i daruiasca o sacosa cu bunatati. Micutii si-au declarant iubirea pentru Mos Craciun, motiv pentru acesta sa mai vina si la anul pentru copii cuminti.
O actiune reusita care, desi n-as fi crezut, mi-a creat emotii vazand atata fericire pe chipul unor copii nevinovati. Nu e putin lucru sa ii privesti si sa ii admiri in toata splendoarea si candoarea lor. Daca astfel de actiuni s-au intamplat si in alte unitati, atunci nu putem spune decat ca acest Craciun tinde sa fie o frumoasa poveste. Pana la anul, va uram tuturor sa aveti pe chip si in suflet bucuria zecilor de copii pe care i-am vazut astazi, iar directorul Cristinel Toader sa nu uite ca actiunea de astazi il obliga pentru viitor. Cu atat mai mult cu cat a fost una reusita!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy