Take a fresh look at your lifestyle.

Consilierul local Stefan Alexandru cere primarului Volosevici lucruri realizabile, pentru binele Ploiestiului. Vezi ce a solicitat

Astazi a avut loc o conferinta de presa organizata de cel care se dovedeste a fi cel mai vigilent, vehement si perseverent consilier local al Ploiestiului, Alexandru Stefan, vicepresedinte al Partidului Prahova in Actiune. Alaturi de acesta a fost si colegul sau, Gabriel Marin. In stilul sau caracteristic adica al unui om care nu atarna de vreo functie, nu sta cu mana intinsa sa i se dea ceva de papa, a spus o serie de lucruri cu care se confrunta in calitatea pe care o are, dar mai ales cu care ne confruntam cu totii, intr-un oras condus de un individ numit Andrei Volosevici, care se hranste cu scadaluri in detrimentul ploiestenului si a nevoilor sale.

Nu are rost sa mai spun eu ceva, ci o sa va scriu mai jos, pe scurt, ideile principale ale conferintei:

 1. Saptamana trecuta, primarul Andrei Volosevici a umblat la intimidari cu Cristina Iancu, cea care a scris despre faptul ca fostul operator de termie, SC Veolia Energie Prahova solicita compensatii in valoare de 264.174.744 lei de la primaria Ploiesti, bani care nu au fost achitati in trecut. Alexandru Stefan: „Un principiu fundamental al unei democratii, pentru ca ea sa functioneze, este libertatea presei. Noi condamnam ferm aceasta incercare de intimidare”- Vezi AICI despre ce este vorba.
 2. Confidentialitatea contractului de prefezabilitate pentru construirea atat de trambitata a unui Spital Municipal. Practic, primarul a cerut consilierilor locali sa semneze o declaratie pe proprie raspundere pentru a ase asigura ca acestia, dupa ce vor primi contractul nu il vor face puvblic. Intamplarea face ca, intre timp, contractul cu pricina sa fii fost aprobat prin HCl, pentru o suma de 100.000 de euro. De transprenta o fi auzit primarul Andrei Volosevici?
 3. Problema gigacaloriei. Noul operatoruld e termie nu are licenta in acest moment, deci nu incaseaza bani de la populatie si agentii economici, iar saptamana trecuta a solicitat presedintelui CJ Prahova, primarului Ploiestiului si directorului ADI Termo Prahova o intalnire in care a cerut 50 din costul aferent gazelor naturale pentru  asigura energia termica in sezonul rece 2022-2-23. Mai multe vezi AICI.
 4. Apel la incetarea conflictelor dintre consilierii locali( nr. ai PNL) si primar, pentru ca acest scandasl astrage consecinte asupra cetatenilor, asupra societatii, prin forta exemplului. Se observa, spune consilierul local Alexandru Stefan, o crestere a numarului de talharii si alte infractiuni.
 5. Nu sunt toalete publice, nu sunt cismele. Administratia a uitat de importanta lor din cauza scandalurilor zilnice.
 6. Situatia grava a pracrului din str. Democratiei care a fost in proportie de 75% retrocedat. Stefan Alexandru:”Trebuie facut ceva pentru ca parcul risca sa dispara. Primarul nu a vrut sa coleboreze pe aceasta tema”
 7. PUG-ul nu este in regula din punctuld e vedere al mai multor institutii care nu l-au avizat, ceea ce inseamna, poate, ca nu va fi gata nici in acest an, desi contractul este semnat in 2014 si trebuia sa avem PUG dupa 23 de luni.
 8. Baia publica de pe strada Romana care de ani de zile este in curs de renovare, esi e un monument istoric, se pare.
 9. Incendiul de la Halele Centrale si consecintele lui pe termen mediu. tefan Alexandru: „Directia de Cultura a efectuat un audit si a constatat ca au fost afectati peretii si cupola Halelor Centrale din cauza temperaturilor ridicate, mai mult geamuri au cedat, iar instalatiile electrice sunt afectate. Trebuie facuta o expertiza”.
 10. Campania de strangere de semnaturi a consilierului local si a colegilor sai pentru modernizarea zonei Halelor centrale si a cladirii, pentru revitalizarea zonei urbane centrale.
 11. Ca si consilier local sunt prost informat, nu primesc documentele la timp sau foarte tarziu. Nu e ok pentru buna functionare a Consiliului Local.

Inchei prin a spune ca am retinut din afirmatiile lui Stefan Alexandru ca, directorul Hale si Piete a promis ca va face un concrus de proiecte arhitecturale pentru zona Halelor. Ii transmit pe aceasta cale lui Razvan Lungu sa-si faca un control la cap, pentru ca are la indemana un proiect care nu costa nimic primaria sau SC Hale si Piete, si daca e sa organzeze ceva sa organzieze un concurs de dat cu capul in zid, pentru ca sigur va iesi pe locul I. Fa si tu ceva util, Lungule, nu mai cheltyui banii aiuirea!

Studiaza proiectul pentru care se strang semnaturi, cheama arhitectii, cheama familia, rudele, catelul purcelul, amanta, daca ai, daca nu sa nu ai, si cerere-le o parere daca este sau nu bun proiectul propus de Stefan Alexandru si de-abia, dupa aia, daca ai un aviz negativ, apuca-te sa organzezi un concurs de proiecte. Gandesti?

Sursa foto: observatorulph.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy