Take a fresh look at your lifestyle.

Comerciantii de martisoare se plang de chiriile mari impuse de Primarie

Dupa ce au protestat in fata primariei, acum comerciantii ploiesteni de martisoare se plang de faptul ca tarifele pe care trebuie sa le plateasca drept chirie sunt mari. Astazi, dis de dimineata pe platoul din fata restaurantului MC Donalds, sute de comercianti au venit pentru a lua in primire spatiile comerciale. Astfel, in centrul orasului au fost amenajate zeci de corturile care vor gazdui tarabele unde vor fi vandute mii de martisoare si sute de buchete de flori. 
Vanzatorii au la dispozitie intreaga suprafata a zonei pietonale, acolo unde municipalitatea ofera fiecarui comerciant un sevalet si un acoperis care sa-i fereasca de ploaie. Incepand de anul acesta, martisoarele si obiectele de sezon vor putea fi vandute doar de pe sevalet, cel putin in centrul orasului. ” Ce sa va zic, chiria este mare, aproape 500 de lei. Anul trecut a fost circa 200 de lei, dar anul asta e mult prea scumpa, sincer sa fiu nu stiu daca o sa se merite”, a spus un conmerciant care se chinuia sa isi amenajeze „magazinul” de martisoare. acestia, nu se asteapta la vanzari specataculoase. Cei de la SGU Ploiesti, au anuntat tarifele impuse pentru cei care doresc sa comercializeze martisoare in perioada 20 februarie – 8 martie pe domeniul public. Tarifele variaza in functie de zona aleasa si de numarul de zile, existand varianta de a se opta pentru intreaga perioada sau de a renunta la spatii imediat dupa 1 martie. Pentru zona centrala cu sevalet inclus, comercianti trebuie sa scoata din buzunar suma de 470 de lei pentru perioada 20 februarie – 8 martie. Pentru perioada 20 februarie – 2 martie, tariful este de numai 390.  Zona periferica se pare ca este ceva mai accesibila ca pret. Vanzatorii de astfel de obiecte vor plati 220 de lei pentru perioada 20 februarie – 8 martie si 150 de lei pentru perioada 20 februarie – 2 martie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy