Take a fresh look at your lifestyle.

Cluj// Eleva cu deficiente de auz batuta de o matura angajata sa o supravegheze

Am primit pe Facebook de la o persoana foarte vigilenta si dornica sa ajute prin aducerea la cunostinta a cazurilor care frizeaza normalul. Asa se intampla si prin intermediul materialului video de mai jos, care a aparut in spatiul publ;ic datorita clujeanului Costel Apastinei, de profesie fotograf. Este vorba despre un caz care a avut loc, se pare, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o Școala pentru deficienți de auz Cluj Napoca!

O eleva a fost batuta și amenintata cu moartea de o supraveghetoare de noapte de la internatul Liceului pentru Deficienti de Auz din Cluj-Napoca. Incidentul a fost filmat de unul dintre copiii aflati loa fata locului. Dupa ce imaginile au devenit virale pe internet, politistii s-au autosesizat si au demarat cercetarile. Pana la finalizarea anchetei demarate, totodata, de conducerea scolii supraveghetoarea a fost mutata pe o altă functie unde nu va mai avea contact cu copiii, potrivit TVR Cluj Napoca.

Nu cunoastem ce a generat conflictul dar, indiferent ce l-ar fi generat situatia este una nefericita, pentruy ca persoana matura se presupune ca are discernamant si ca atare poate aplana un coflict cu un minor, oricat de recalcitrant ar fi, Mai ales ca este la o varsta la care nu are capacitate de exercitiu si cu atat mai mult cu cat este in suferinta, fiind cu deficiente de auz.

 

Incident întâmplat la Școala pentru deficienți de auz Cluj Napoca! Un pedagog lovește un elevElev încadrat in internatul școlii, incidentul s a întâmplat in acest weekend. Vi se pare normal?Va rog sa distribuie…

Gepostet von Costel Apastinei am Sonntag, 10. Juni 2018

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy