Take a fresh look at your lifestyle.

Cine a anulat butonul care arată câte voturi s-au exprimat și clasamentul la zi pentru delegații care vor participa la Congresul Avocaților, d-na Antonescu?

Din câte se pare, avocata Emanuela Antonescu, decanul baroului Prahova, care caută vinovați pentru “gaura” de circa 600.000 de la Casa de Asigurări a Avocaților, are niște practici dubioase. Astazi, 12.08.2020, pe site-ul Baroului Prahova are loc un vot online pentru desemnarea a trei delegați la o Congresul avocaților. Pe surse, am aflat că votarea este pusă sub semnul întrebării. De ce? Pai, madam Antonescu, pun și eu o întrebare banală: de ce nu se poate vedea în timp real numărul de voturi, așa cum procedează, spre exemplu, Gazeta Sporturilor atunci când cere voturi cititorilor?

Vă cunoaștem modul parșiv în care operați cu influența dvs la instanțe și în rândul avocaților inspirându-le, poate, chiar teamă, unora. Am observant că pe listă se află și presupusul inamic al Emanuelei Antonescu, Florin Negotei, care a fost președinte la Casa de Asigurări a Avocaților și spre care se duceau degetele atunci când se căutau vinovații pentru cele circa 600.000 de lei. Nu e nimic anormal, fiecare are dreptul lui, dar e un lucru care merita subliniat, mai ales dacă se fac jocurile ca Negotei să fie printre cei care să participe la marea întrunire.

Prin urmare, îi atrag atenția Emanuelei Antonescu, da-i-ar Dumnezeu toate câte le face, înapoi, că un joc corect ar presupune un buton( ca cel din imagine, deja existent) care prezintă în timp real scorurile. Așa este corect, pentru a arăta că voturile nu sunt mătrășite. Poate că IT-istul care se ocupă de site si de votul on line, nu cunoaște legile, dar știe cum să facă să apară sau să dispară un buton, eventual, la cerere, dacă nu este la vedere votul.
Suntem pe urmele decanului pentru că lasă impresia că jocurile ei de culise nu sunt tocmai principiale și, undeva, cândva, vom reuși să le demonstrăm…

În concluzie, reafișează butonul care arată câte voturi are fiecare candidat, cucoană. Altfel cu toate influențele dumitale, adevărul va ieși la lumină!

P.S: Aș face un pariu că cei trei delegați vor fi Adriana PUIU, Florin NEGOTEI și Mircea MITROU, daca se face clasamentul din condei. Ține madam Antonescu pariul acesta?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy