Take a fresh look at your lifestyle.

Cică avocații știu că prejudiciul de la CAA este din perioada 2014-2016. Îi căutăm pe Gitana Volosevici și Florin Negotei pentru a afla punctul lor de vedere

Avocata Adriana Ana Puiu a îndreptat atenția către fosta conducere a Baroului Prahova și a Casei de Asigurări a Avocaților Prahova pentru prejudiciul de peste 600.000 de lei. Intransigent vrea să afle punctele de vedere ale celor despre care, vezi Doamne, toți avocații știu că ar fi vinovați. Oare cîți avocați sunt acelti "toți"?

Un alt episod din telenovela să-i zicem „Gaura de peste 600.000…” s-a consumat astăzi. Intransigent a depus la registratura Baroului Prahova si a Casei de Asigurări a Avocaților Prahova o adresă comună care reiterează întrebările anterioare și vine cu o solicitare. Cerem numerele de telefon ale d-nei Gitana Volsoevici li d-ul Florin Negotei, cei indicați într-un comentariu al d-nei avocat Adriana Ana Puiu, pe pagina mea de Facebook, ca fiind cei asupra cărora să-mi îndrept atenția, în legătură cu prejudiuciu de la CCA Prahova. Practic, d-na avocat sugerează în comentariile domniei sale că cele 600.000 de lei au dispărut în perioada 2014-2016, când decan la Barou era d-na Gitana Volosevici, iar președinte la CAA Prahova, d-ul Florin Negotei. Citez: „Prejudiciul de care știu toți avocații din B prahova, precum și CAA s-a produs în perioada 2014-2016…”.

Citește și : Tandemul Antonescu- Mitroiu sau confirmarea regulii că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase

Prin urmare am reținut acuzele d-nei Adriana Ana Puiu și am mers astazi 2 iunie 2020 la Baroul Prahova cu adresa pe care o găsiți ăn facsimil, pentru a obținele datele de contact ale celor doi despre care, așa cum spune d-na avocat, dumneaei si colegii domniei sale știu că ar fi produs prejudiciul în intervalul 2014- 2016.

Întrebarea care se ridică este: cine oare a spus avocaților că responsabili de prejudiciul de peste 600.000 de lei sunt Volosevici si Negotei? Probabil că d-na decan Antonescu undeva în 2019 când a constatat subit…după vreo trei ani, că a apărut o gaură la CCA Prahova. Timp de trei ani nu a văzut nimeni nimic. Interesant, nu?  Parchetul de pe lîngă Judecătorie are în lucru dosarul care privește puțin mediatizatul prejudiciu.

Citește și: Intransigent a trimis petitie la UNBR pentru ca decanul Baroului Prahova și Președintele CAA să fie cercetați disciplinar pentru gaura de peste 600.000 de lei

Din informațiile noastre există un prejudiciu și la Barou, mai mic, ce-i drept, dar despre el nu zice nimeni nimic, deși noi am pus în două rânduri, inclusiv astăzi, întrebări legate de el. Este curios cum cei care sunt direct îndreptățiți să afle adevărul. respectiv avocații, sunt inerți, iau totul, probabil, ca pe o glumă, în loc să afle ce a generat aceste probleme și cine sunt vinovații. Probabil că timpul va scoate la lumină adevărul, iar avocații a căror parte din bani au luat alt drum decât contul CCA sau al Baroului. Încă îi aștept pe cei mai curajoși dintre ei să își exprime nemulțumirea. Ziarul Intransigent le stă la dispoziție, iar adresa de mail este : incomodph@yahoo.com.

De menționat că inițial am dus cerrile fără semnătură la Registratura Baroului, dar au primit numerele de înregistrare. Am trimis pe mail-ul baroului, ulterior, cererile semnate pentru a evita ca cei vizați să găsească vreo chichiță avocățească și să refuze sau să tergiverseze raspunsurile. Rămân la părerea că dacă nu au nimic de ascuns vor spune deschis adevărul despre prejudiciul de la CAA si presupusul prejudiciu, încă, de la Barou.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy