Take a fresh look at your lifestyle.

Cei sase copii din strada Carpenului, nr. 7 sunt in continuare in atentia autoritatilor. Speram sa se mute in casa noua

Astazi am avut o discutie cu dr. Alexandru Baloi, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protctia Copilului Prahova pe tema familiei Dorobat, din strada Carpenului nr. 7. Cum spuneam in articolul trecut, implicarea Incomodph.ro a venit la sugestia unei prietene de pe Facebook, Amelia Voicu, ale carei merite sunt incontestabile pentru bunastarea celor sase copii si a mamei lor, acum in prag de Craciun.

Trebuie sa spun din capul locului ca sunt profund impresionat de modul in care Alexandru Baloi a inteles sa respecte rigorile legilor protectiei sociale si, totdata, sa inteleaga ca parteneriatele intre institutiile statului pot rezolva anumite situatii conjuncturale. Astfel, avand la baza adresa trimisa catre Administratia Serviciilor Sociale Comunitare( ASSC), zilele urmatoare se vor face echipe mixte, pentru identificarea unei locunite propice dezvoltarii celor sase copii minori. Totodata se asteapta raspunsuri de la Inspectoratul Judetean Scolar cu privire la situatia scolara a copiilor si remedierea ei, daca este cazul. Mai trebuie spus ca demersul nostru dar, mai ales, al directorului Alexandru Baloi bcare a reusit sa stranga in jurul sau alte institutii, a scos la iveala si situatia locatarilor de pe strada Carpenului, nr. 9, pentru care se cauta solutii. Asteptam cu sufletul la gura ca rezultatele actiunii echipelor mixte sa fie positive sis a va aducem la cunostinta, cat mai repede, ca Alexandru Baloi si Dan Dinu, directorul ASSC Ploiesti vor putea face o bucurie familiei Dorobat, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Si Ameliei, bineinteles, care a pus suflet cat China pentru ca acesti copii nevinovati sa duca o viata decenta alaturi de mama lor.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy