Take a fresh look at your lifestyle.

Cazul femeii ucise la Sangeru// S-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa

In urma cu trei saptamani avea loc la Sangeru un accident in urma caruia o femeie in varsta, care “se deplasa pe marginea DJ 102 C, pe raza localitatii Tisa, a fost lovita de un metal cazut dintr-o autoutilitara condusa de o persoana de sex masculin”. Am solicitat atunci un punct de vedere Inspectoratului Judetean de Politie Prahova deoarece existau suspiciuni ca autorul accidentului ar fi luat victima de la locul faptei cu scopul de a scapa de ea. Dupa cum vedeti in fotografie, din raspunsul IJP Prahova reiese ca: “dupa producerea accidentului de circulatie, conducatorul auto a sesizat prin sistemul unic de apel de urgenta -112, in jurul orelor 18.48 , despre producerea accidentului, iar intrucat nu a existat posibilitatea ca victima sa fie transportata  cu un alt vehicul, a urcat-o pe aceasta in vehiculul pe care il conducea, cu intentia de a o transporta la spital.

Conducatorul auto a transportat victima pana in localitatea Apostolache, unde un echipaj al ambulantei a preluat-o, constatand totodata decesul acesteia”.

S-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, conform art. 192 din Noul Cod de Procedura Penala.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy