Take a fresh look at your lifestyle.

Caravana Tuborg Christmas Brew 2011 se opreste in Ploieşti!

O bere specială merită sărbătorită într-un mod cât mai special astfel încât Caravana Tuborg Christmas Brew ajunge, în acest sfârşit de săptămână, în Ploieşti, unde vor fi organizate ultimele petreceri din cadrul caravanei Tuborg Christmas Brew de anul acesta. Cu această ocazie, va fi sărbătorită cea mai cunoscută bere de Crăciun, conform unei cercetări realizate recent.

Caravana Tuborg Christmas Brew va fi prezentă în Ploieşti în data de 09 decembrie unde va vizita următoarele locaţii: Dublin Pub, Shamrock, Tres Olivos 1, Tres Olivos 2, Beraria Germană, Ristorante Lazarini.

 

Crăciuniţele şi Tuborg Party Manager îi vor aştepta pe fanii Tuborg Christmas Brew cu premii speciale, oferite la faţa locului. Pe pagina de Facebook (Facebook.com/TuborgSound), Tuborg Party Manager îi invită pe aceştia să trimită pozele în care au surprins Caravana Tuborg Christmas Brew în Ploieşti, pentru a obţine bere pentru masa de Crăciun. Caravana Tuborg Christmas va fi alcătuită din noile maşini albastre SsangYong Korando ce vor transporta crăciuniţele.

Conform unei cercetări realizate la solicitarea Tuborg România în perioada 03-05 noiembrie, berea este una dintre băuturile cel mai des cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă, alături de apă şi sucuri. Astfel, conform cercetării la care au răspuns peste 1400 de persoane, pe lista de cumpărături pentru masa de Crăciun a românilor se regăsesc sucurile (25.45 %), fiind urmate de apa minerală (21.75 %) şi bere (18.87%).

În cadrul acestei cercetări, o treime din bărbaţii români au declarat că beau Tuborg Chrismas Brew cel puţin o dată în perioada Crăciunului, în timp ce mai bine de 20% dintre ei au susţinut că sunt consumatori frecvenţi ai acestei ediţii speciale (cel puţin o dată pe săptămână în perioada sărbătorilor de iarnă). Aceştia asociază, de altfel, Tuborg Christmas Brew cu eticheta albastră a sticlei (42.54%), cu masa de Crăciun în proporţie de 31,14% şi cu petrecerile organizate în această perioadă de producătorul de bere Tuborg (10,96%).

Având un conţinut de alcool de 5.6%, Tuborg Christmas Brew este o bere brun roscată, produsă din trei tipuri de malţ, având o aromă distinctă de lemn dulce. Reţeta sa a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Aflată de peste 27 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, locul în care a fost produsă pentru prima dată în lume, Tuborg Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca, Germania,Rusia şi alte ţări europene.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy