Take a fresh look at your lifestyle.

Campania ADOR s-a incheiat. Liderii de grup au semnat angajamente pentru ca proiectul de Hotarare sa ajunga in Consiliul Local

La sfarsitul saptamanii trecute, Campania de advocacy “Fara caini pe strazi- prin etica si ratiune” a luat sfarsit. Ultima etapa a constat in lobby-ul pe care Alianta pentru Drepturile Omului din Romania  l-a facut pe langa liderii de grup ai partidelor din Consiliul Local Ploiesti. Toti cei patru lideri si-au aratat deschiderea fata de actiunea noastra si au semnat un angajament pentru punerea in practica a proiectului de Hotare de Consiliu Local cu privire la gestionarea cainilor cu si fara detinator din municipiul Ploiesti.

Perioada  in care consilierii locali vor initia, supune aprobarii si vor aproba proiectul de Hoatare mentionat in Consiliul Local este estimata de liderii de grup intre doua si trei luni, avand in vedere ca urmeaza perioada concediilor. In acest sens, toti cei patru lideri au semnat un angajament prin care se obliga sa puna in practica proiectul propus de A.D.O.R. 

Ne bucuram sa constatam ca am descoperit o deschidere fata de actiunile civice, din partea decidentilor politici care si-au dat seama ca este nevoie de o reglementare a situatiei cainilor comunitari. “Este nevoie de o reglementare stricta in acest domeniu, pentru ca atat autoritatile cat si cetatenii sa inteleaga care sunt regulile prin care putem eradica acest fenomen sau, macar, sa-l controlam in urmatorii ani. Multumesc, pe aceasta cale, tuturor consilierilor locali care au inteles nevoia unei astfel de Hotarari de Consiliu Local. Astept cu nerabdare ca, cel tarziu, in septembrie 2013 sa vedem pe ordinea de  zi acest proiect. Doamne ajuta!”, a spus Eugen Cristescu, presdintele A.D.O.R. 

Liderii de grup, respectiv Iulian Teodorescu(PNL), Gheoghe Sarbu(PDL), Constantin Popa(PSD) si Raul Petrescu (PP DD) au fost la obiect si eficienti in dialogul avut. In aceste conditii ne exprimam satisfactia de a avea parteneri de dialog deschisi spre problemele grave ale comunitatii si promitem sa mai initiem astfel de campanii in folosul ploiestenilor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy