Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu s-a certat cu George Stanciu pentru ca i-a oprit afacerile ilegale. Terenuri ale municiplitatii cultivate cu japca de fostul consilier local, tulburare de posesie pe fata

Dupa demisia lui Mardare, alias George Stanciu din Consiliul Local si iesirea sa de pe scena politica, pe usa din dos a istoriei, speram sa se linisteasca animozitatile si sa fie armonie la nivelul institutiilor aflate in subordinea Consiliului Local Ploiesti. Din pacate, interesele lui Mardare, mai exact interesele de afaceri cu ce poate ciuguli din si dimprejurul Ploiestiului il imping la acte necugetate, prin intermediul copiei (in)fidele si philipineze a IncomodPH.ro. Jurnalistii lui Mardare, care uita mereu sa semneze materialele pe care le scriu( nu cele pe care le copiaza) au inceput o campanie negativa  impotriva directorului SGU, Donald Constantin. Din cate se pare, campania este prin ricoseu, dorinta fiind a se lovi in primarul Iulian Badescu, cel care nu este de acord cu ce vrea Stanciu, pentru ca e mai mult decat ilegal. Va vom spune mai jos care e treaba, dar nu inainte de a-i spune lui Mardare ca devine din ce in ce mai mic, iar fostii lui colegi de partid nu vor mai da nici mucii pe el, pentru ceea ce incearca. Noi stim ca afacerile nu-i mai sunt la fel de prospere, ca doar se roaga de noi sa ii scoatem banner-ul de pe site, De asemenea, stim ca legea e lege si pentru el, care devine din ce in ce mai mic.

Ce vrea Stanciu? Vrea MOCA terenurile agricole ale Ploiestiului ca sa le cultive el spre profitul lui

Presiunea mediatica pusa pe Donald Constantin prin intermediul copiei noastre (in)fidele are la baza multe hectare de teren aflate in administrarea municipalitatii, prin SC Societatea de Gospodarire Urbana SRL, conform HCL 54/ 27.03.2013.

Mardare, alias George Stanciu a cultivat deja abuziv destule hectare dintre aceste suprafete, investind bani grei si dorind sa isi cultive terenurile pe care, in mintea sa, le crede ca fiind ale lui. Fara nicio justificare legala, fara niciun contract de arenda, fara niciun drept, adica in mod abuziv. Aloooo, domnilor comisari sef Viorel Dosaru si Cristian Manea sunteti pe receptie sau iar dormiti? Ori nu va intereseaza ca se fac abuzuri pe domeniul public?

Terenurile aflate acum in adminstrarea SGU, pentru care buzunarele si ochii lui Mardare lacrimeaza de zor, s-au reintors de la Directia de Patrimoniu a primariei anul trecut, dupa ce, o perioada au fost tot la SGU. O mica parte dintre aceste terenuri au fost date in arenda unei Intreprinderi Individuale, numita Sandu P. Costin Stefanita, cu sediul in Valea Calugareasca, acolo de unde isi trage obarsia George Stanciu si unde are o pensiune frumoasa numita Colina Grande. Pe perioada cat au stat la Directia de Patrimoniu, Sandu P. Costin Stefanita  are doua dintre terenuri cultivate cu rapita, respectiv zona Dacia, Tarlaua 23 A 320 cu 45,53 Ha conform Contractului de Arenda nr. 10599/04.05.2010- 2015 si la Ghighiu(Jandarmi) Tarlaua  36 A495 cu 40 Ha, in baza aceluiasi contract de arenda. Avand acest contract, Sandu P. Costin Stefanita primeste, asa cum este si normal, subventie de la APIA pentru investitia sa in rapita pe terenurile mentionate.Sau ar trebui sa primeasca, deoarece contractul de arenda este sau ar trebui sa fie in vigoare pana in 2015.

Chitros din fire, zgarcit si totodata lacom, Mardare alias George Stanciu vrea sa ii dea la temelie arendasului Sandu P. Costin Stefanita si sa ia el caimacul, desi, asa cum spuneam, in acest moment a cultivat abuziv acele terenuri, fara niciun contract.

Stanciu a devenit “mosier” pe terenurile municipalitatii, cu japca. Cultiva grau desi nu i-a dat nimeni voie

Va aduceti aminte de discursul lui George Stanciu cand a predat mandatul de consilier, cand isi proclama prietenia pentru Iulian Badescu? Poate tocmai aceasta prietenie existenta doar in mintea lui irosita a stat la baza cultivarii terenurilor de mai jos cu japca de catre noname-ul, de acum, George  Stanciu. Din informatiile noastre aceste terenuri “detinute” de minusculul om de afaceri sunt:

Nr. Crt

Zona

Tarla

Suprafataha

Mod de folosire

Observatii/ litigii

5.

Centura de Est

T13

A197

15,47

4 ha teren impadurit, diferenta de 11,4 ha este cultivat cu grau, fara contract

 

6.

Centura de Est

T13

A208

3,38

Teren cultivat cu grau, fara contract

 

10.

Centura de Est

T14

A228

33,22

17 ha cultivate cu rapita de toamna, fara contract si circa 14 ha arate fara contract si circa 2 ha stufaris

 

Este propus pentru ameliorare prin impadurire in conformitate cu HCL 312/13.08.2012. cu fonduri nerambrusabile de la administratia fondurilor de mediu

Lucrarile de arat au fost efectuate de SC Biotehnica Valea Calugareasca

19.

Statia de Epurare

T23

A483

106

Circa 50 ha arate fara contract, circa 50 ha cultivate cu rapita fara contract, iar restul de aproximativ  6 ha este nelucrata

 

25.

Hipodrom

T38

A531

24,5

Circa 16 ha cultivate cu grau, fara contract, diferenta este nearata

Diferenta este in litigiu

 

Trebuie spus ca mama lui Sandu P. Costin Stefanita, arendasul caruia George Stanciu vrea sa ii ia locul, dar a ars etapele intr-un mod de-a dreptul ilegal, este Maria Capraru, angajata la SGU ca funcionar administrativ- Compartimentul Ofertare. Nu face obiectul anchetei noastre aceasta doamna care, daca si-ar fi favorizat baiatul trebuie sa raspunda. In schimb, din datele pe care le avem la aceasta ora, George Stanciu a cultivat terenurile de mai sus, care apartin municipiului Ploiesti, fara niciun contract, adica abuziv. Ii solicitam primarului sa rupa lantul de iubire cu Stanciu si sa il actioneze in penal pentru acest abuz fara precedent. Practic, fostul consilier local a intrat cu japca pe terenurile municipalitatii si trebuie sa raspunda penal pentru aceste fapte. In schimb el, sprijinit de alte publicatii locale pe langa copia noastra (in)fidela sare la gatul directorului SGU pentru a deturna discutiile de la adevarata problema. Adica abuzul lui George Stanciu. Asa cum reiese din documentele pe care le avem, Donald Constantin, bun sau rau fiind, nu face altceva decat sa apere interesele municipalitatii si sa inlature practicile abuzive ale lui George Stanciu.

Cine e sifonul de la APIA? Cumva Petrica Cristian Daniel?

De cateva luni de zile ma chinui sa aflu cine este Petrica Cristian Daniel si care este legatura lui cu George Stanciu. Ca de fiecare data Dumnezeu le limpezeste pe toate si documentand aceasta ancheta jurnalistica, am dat de omul pe care il caut din decembrie. Acest Petrica Cristian Daniel este persoana care a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci(OSIM) marca “ZIARUL INCOMOD DE PRAHOVA”, in conditiile in care n-are nicio treaba cu presa. Acest individ, consilier principal la Serviciul Economic, Recuperare Debite din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA)  care are acces la informatiile legate de terenuri, ca cele prezentate mai sus, dar fara nicio legatura cu presa, asa cum spuneam, poate fi sursa lui George Stanciu. Ba chiar omul lui de incredere din moment ce el este titularul inregistrarii marcii mentionate, chiar din perioada in care Stanciu lansa pe piata pliante si pregatea terenul pentru copia noastra (in)fidela.

Lucrurile se leaga intr-un mod care conduce catre anumite supozitii care pot fi reale. Legatura dintre Stanciu si Petrica Cristian Daniel pare a fi una solida daca cel din urma isi permite, desi nu ma cunoaste, sa inregistreze o marca ce are legatura cu IncomodPH.ro, brand pe care il construiesc de cinci ani de zile( Intra AICI sa vezi cine a solicitat inregistrarea marcii). Intersant este faptul ca pe site-ul APIA, Petrica Cristian Daniel este trecut doar Petrica Cristian, fapt care poate induce in eroare pe oricine. Intra AICI si descarca declaratia acestuia de avere.

In aceste conditii ii sugeram directorului SGU, Donald Constantin sa faca o manevra inteligenta si legala. Adica sa inregistreze terenurile la APIA si sa solicite subventiile pentru SGU prin care, astfel, poate inregistra profituri uriase in folosul comunitatii si al angajatilor SGU. Se pot creea cu usurinta alte locuri de munca.

Ii atragem atentia directorului SGU ca se impune intocmirea unei plangeri penale pe numele lui George Stanciu pentru tulburare de posesie a terenurilor care apartin municipalitatii si pentru Petrica Cristian Daniel o sesizare catre conducerea APIA, prin care sa se aduca la cunostinta acesteia faptele individului si solicitarea demiterii acestuia pentru prejudiciile aduse APIA.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy