Take a fresh look at your lifestyle.

Avem dovada uneia dintre multele minciuni ale Mariei Manea, fost președinte interimar și vicepreședinte la UAP Prahova. A venit timpul adevărului

Pe parcursul vieții interacționăm cu tot femul de persoane, fie că e vorba despre locuri de muncă, despre relații intime sau relațiile interumane de zi cu zi. Unora dintre cei cu care interacționăm le acordăm încrederea noastră, altora nu. Unii sunt mai abili și o câștigă ușor, ații au de tras până să o câștige. Cert este ca atunci când ne trădează încrederea pe care au primit-o din partea noastră dispare ca și cum nici nu ar fi existat. Acest articol se adresează membrilor Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova, al cărei președinte sunt, dar poate fi folosit ca o lecție de viață și de cei care se regăsesc în situații similare.

Încă dinainte de anul 2010 făcceam parte din anturajul UAP Prahova, fiind cel care se ocupa de ziarul organziației condusă atunci de regretatul Ion Stan, un om deosebit, cu care m-am înțeles foarte bine. Chiar și după ce mi-a comunicat că nu mai poate să colaboreze cu mine, pentru că Andrei Volosevici, pe care l-a ajutat să iasă primar, i-a pus în vedere că dacă nu încetează colaborarea cu mine va suporta consecințe. Am înțeles și mi-am văzut de drum. Mai mult, l-am iertat sau îl iert pe Volosevici atâta timp cât mă respectă. În caz contrar îi răspund cu aceeași monedă și lui și celor care procedează la fel ca el, pentru că în viața publică, oricât am încercat, a întoarce și celălalt obraz se dovedește a fi un mod falimentar de existență.

Dar aici nu este vorba despre Volosevici, nici despre minunatul om Ion Stan, a cărui protecție o simt de fiecare dată când intru în sediul UAP, ci despre fostul președinte interimar timp de trei ani, Maria Manea, care a profitat de încrederea acordată și m-a mințit într-un mod ordinar și spun acest lucru pentru că în final mi-am dat seama că acesta este stilul ei. Să mintă în mod frecvent, adică ordinar, în funcție de interesele pe care le are, fără să aibă vreo remușcare, profitând de încrederea pe care oamenii o acordă unei persoane vârsta a treia care se presupune că, prin prisma vârstei, este una onestă.

Multe minciuni au fost spuse în discuții private, despre alții sau altora despre mine, încercând să ne ostilizeze între noi, pentru ca ea să poată să ne conducă mai ușor și pe unii și pe ceilalți pe care îi întărâta. Deci nu voi aduce în discuție ceva ce nu poate fi dovedit.

Prin urmare…mai multe veți citi în ziarul Intransigent tipărit care urmează să apară și va fi distribuit gratuit către asociațiile de proprietari căror se adresează.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy