Take a fresh look at your lifestyle.

Atitudine civica// Unde e primarul din Lipanesti sa vada cum iau femeile atitudine in locul lui?(video)

In drumul anchetei noastre jurnalistice de la Lipanesti, de ieri, am intalnit mai multe persoane revoltate de faptul ca SC Prospectiuni SA si-a montat aparatura pe domeniul public, langa casele lor, fara aprobarea Consiliului Local. Revolta acestor persoane este justificata impotriva, practic, a unui viol de domiciliu, fie el si public, pe care OMV Petrom, prin SC Prospectiuni SA il face in localitatile in care consiliile locale au spus NU prezentei lor acolo. Vezi AICI contra-argumentele noastre la argumentele firmei de prospectiuni.

Este admirabila luarea de pozitie a femeilor din localitatea Lipanesti, in conditiile in care primarul Robert Nica este de negasit in ultimele zile si pare ca face jocul OMV Petrom si SC Prospectiuni SA, pe tacute. Domnia sa nu-si da seama de repercusiunile pe care le poate avea lipsa sa de atitudine si nu intelegem sa fim de acord cu raspunsul dumnealui la comenzile pe care, poate, le-a primit ca sa stea pe burta. Ne gandim aici la ancheta pe care o are pe rol, care ar putea fi un buton pe care se apasa din cand in cand, ca sa nu ia o pozitie asa cum se cuvine unui edil care se respecta. Este o supozitie care incearca sa justifice neimplicarea primarului din ultimele zile, ceea ce constituie o pata pe obrazul sau politic dar, mai ales, administrativ. Femeile din localitate i-au dat o lectie de moralitate primarului Robert Nica si orcarui primar din tara asta care ramane mut si orb la incercarile de intimidare ale OMV Petrom si SC Prospectiuni SA si face jocul acestora in detrimentul cetatenilor care i-au votat. Nu vreau sa spun mai multe despre ce urmeaza sa fac, pentru ca nu vreau sa dau idei, dar ma revolta japca pe care cele doua mari firme invocate mai sus inteleg sa o foloseasca pentru a-si atinge obiectivele. Suntem pe urmele lor si vom face tot ce este posibil ca cei vinovati sa raspunda in fata legii, fie ca sunt reprezentantii OMV Petrom, SC Prospectiuni SA ori ai autoritatilor publice locale sau centrale.

Multumim pe aceasta cale doamnei Elisabeta Branoiu, una dintre persoanele care au dat dovada de simt civic si au luat atitudine filmand angajatii SC Prospectiuni SA care, fara nicio jena, montau cablurile pe domeniul public, desi Consiliul Local nu le-a dat aprobarea sa exploreze zona. Mentionam aici si pe doamna Diaconu care a luat atitudine, dand dovada de curaj, fata de primarul Nica Robert, care ne arata ca nu are asa ceva.
O intrebare pentru administratia locala: Exista Politie Locala in localitate?
Va invit sa urmariti filmarea pusa la dispozitie de Elisabeta Branoiu:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy