Take a fresh look at your lifestyle.

Atentie! Coana Chirita se joaca la RATP. Ana Iancovici a trimis mail-ul fara stirea lui Ion Misca

Cu greu te poti abtine, ca barbat, nu ca jurnalist, sa nu spui ce-ti vine la gura cand vezi cum o femeie, atunci cand al ei barbat pune mana pe o functie, incearca sa fie mai sus decat acesta si sa treaca la comanda unei institutii. Ce face sotul cu sotia acasa nu intereseaza pe nimeni, dar regulile jocului in RATP trebuie sa fie altele. Punctul nostru de reper in aceasta discutie este Ana Iancovici care, incet, dar sigur, capata accente de Coana Chirita, crezandu-se deja “ispravniceasa”.

In cel mai recent articol despre RATP imi exprimam dezamagirea fata de liderul de sindicat Ion Misca, pentru ca si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala trimitandu-mi un mail in care nu facea altceva decat sa confirme ca Ana Iancovici si-a dat demisia in ziua in care Incomodph.ro consemna acest lucru. Spuneam ca in aceste conditii Misca a trecut in tabara conducerii si a tradat cauza sindicala, semnand un mail in care ii lua apararea, in mod eronat, doamnei Iancovici. Din fericire m-am inselat si imi cer scuze. Cu toate ca mail-ul purta semnatura lui Ion Misca, el nu avea habar despre acesta.

Ca sa intelegeti, va spun ca astazi Ion Misca m-a contactat si mi-a spus care a fost situatia. Astfel, in perioada 04 – 07. 10.2012, Misca a fost plecat la Busteni, la sedinta de Birou Executiv al Federatiei Sindicatelor din Transporturi si Servicii Publice TRANSLOC si nu are nicio legatura cu acel mail trimis sub semnatura sa. “ Secretara Anghel Cristina a trimis mail-ul la ordinul doamnei Iancovici. Am fost anuntat de-abia seara despre acest lucru facut fara consimtamantul meu”, ne-a declarat Ion Misca. Mai mult, liderul de sindicat ne-a spus ca nu este de acord cu retragerea bonurilor de la angajati, iar luni 8 octombrie asteapta un raspuns din partea conducerii, pentru a reveni asupra deciziei, chiar retroactiv. In caz contrar va actiona in instanta conducerea RATP pentru ca a luat o astfel de masura abuziva, in conditiile in care RATP nu are nicio datorie la stat cu privire la contributiile catre stat la salariile personalului angajat. In aceasta situatie, PFA Ianvcovici a luat o masura abuziva de reducere a cheltuielilor, pentru asa-zisa redresare a RATP.

Tragem urmatoarele concluzii: Daca secretara si-a permis sa trimita un mail in numele liderului de sindicat, fara stirea acestuia si la ordinul unui simplu membru, asa cum devenise Ana Iancovici, ar trebui sa se lase cu sanctiuni, pentru ca se creeaza un precedent periculos. Propunem un avertisment pentru secretara si excluderea din sindicat a Anei Iancovici, pentru a-i stopa tendintele de “ispravniceasa”. Noi propunem ceva normal, sa vedem daca Ion Misca dispune!

Citeste AICI articolul despre povestea mail-ului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy