Take a fresh look at your lifestyle.

Astazi si-au demisia patru directori de la SC Termo Ploiesti SRL. Volosevici, pana cand crezi ca mai merge asa?

Astazi a avut loc o serie de demisii de la conducerea SC Termo Ploiesti SRL, operatorul de termie din municipiu. Desi initial s-a aflat de doua demisii, acestea sunt in numar de patru.

“Pe fondul comportamentului d-ului primar, am decis ca nu mai putem colabora”, ne-a spus Ioan Dobrescu, directorul tehnic. In discutia cu primarul Andrei Volosevici, de astazi , alaturi de Ioan Dobrescu se afla si Cristian Ungureanu, directorul general, care si el si-a depus demisia. Nemultumirile se pare ca sunt mai demult, iar comportamentul primarului i-a determinat si pe Sorin Nicolae, directorul adjunct si Marius Moise, responsabilul cu achizitionarea gazelor sa-si prezinte demisiile in fata Consiliului de Administratie reunit in aceasta dupamiaza, dupa incidentul din primarie, care i-a determinat pe Dobrescu si Ungureanu sa demisioneze.

Marturisesc ca acum cand scriu sunt un pachet de nervi pentru ca Ioan Dobrescu a fost, in opinia mea si va mai fi pana pe 7 februarie, doar, un factor de echilibru pentru buna functionare a termiei in Ploiesti. Pe surse am aflat ca mai sunt gaze pana luni dimineata la 7.00, iar apoi Dumnezeu cu mila. Sper sa nu fi adevarat ca gazele se cumpara din doua in trei zile, iar aceasta inconstanta sa dispara, numai ca mi-e teama ca acum, dupa aceste patru demisii la varful SC Termo Ploiesti SRL, ne vom confrunta cu situatii nedorite pana la sfarsitul sezonului rece.

Zilele trecute, Andrei Volosevici a iesit sa ceara lui Iulian Dumitrescu structura 5, adica acel cazan 5 si turbina 5 pentru ca vor veni temperaturi ridicate si in cazul in care se defecteaza CAF2, sa existe o alternativa pentru asigurarea continuitatii furnizarii apei calde si caldurii. In conditiile in care pentru buna functionare a structurii 5 ar fi nevoie de peste 200 de milioane de lei pe luna, nu inteleg aceasta iesire a primarului de a cere structura 5, avand in vedere ca ne chinuim cu gazele pentru CAF2, care consuma de patru ori mai putin decat structura 5.

De aproape doua luni nu am mai discutat cu primarul despre termie, habar care i-au fost motivele sa ma ignore si putin ma intereseaza atata timp cat SC Termo Ploiesti SRL asigura continuitatea furnizarii apei calde si termiei, dar dupa cum vad comportamentul primarului a creat alte animozitati care au generat demisii. Il sfatuiesc pe aceasta cale pe d-ul primar Andrei Volosevici sa isi reviziuiasca al sau comportment, desi cred ca e cumva prea tarziu in relatia cu Ioan Dobrescu si Cristian Ungureanu, si sa asigure caldura si apa calda ploiestenilor. Sa nu uite nici primarul, nici presdintele CJ Prahova, ca UAP Prahova a actionat in instanta toti factorii responsabili pentru asigurarea continuitatii furnizarii apei calde si caldurii pentru a iesi cu bine din aceasta iarna care pana acum a fost blanda cu noi.

Nu voi discuta despre motivele care au generat ruptura, mai mult decat ne-a spus Ioan Dobrescu, dar cert este ca primarul mai are mult de lucru la capitolul comportament cu cei din aparatul sau administrativ. Poate acum Vlad Catalin, alias Cusetaru, membru in Consiliul de Administratie, genul acela de om care vorbeste mult pentru ca vrea sa lase impresia ca le stie pe toate, va fi pus director. Mi-a lasat impresia ca asta isi doreste, il stiti doar, a fost director la Parcul Constantin Stere, in mandatul trecut al lui Volosevici, mai mare si peste adapostul de caini de la Bucov, daca va aduceti aminte.

Vom vedea ce va fi, atat cu banii de gaze, dar mai ales cu punerea in functie a unor profesionisti in ale termiei, in locul celor patru demisionari. Intram in curand in epidemie de gripa, copiii sunt afectati direct, varstnicii la fel.

Nu e loc pentru experimente pe pielea ploiestenilor racordati la sistemul centralizat!

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy