Take a fresh look at your lifestyle.

Asociatiile de proprietari care doresc sa amane furnizarea energiei termice trebuie sa faca un lucru. Vezi care e acesta

Viceprimarul cu atribuţii de primar, domnul Iulian Liviu Teodorescu, împreună cu doamna Iolanda Băzăvan, consilier cu atribuţii de viceprimar, şi domnii consilieri George Pană, Cristian Ganea şi Constantin Popa s-au întâlnit în această dimineaţă cu reprezentaţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari şi cu reprezentanţii operatorilor de servicii publice din Ploieşti – RASP, SGU, Rosal, Apa Nova, Veolia Energie Prahova.

În cadrul acestei întâlnirii reprezentaţii UAP au ridicat o serie de probleme cu care se confrunta la nivelul asociaţiilor de proprietari. 

Una dintre problemele ridicate a fost furnizarea de energie termică în oraş. Reprezentanţii Veolia Energie Prahova au spus ca în aceasta dimineaţă s-au îndeplinit condiţiile legale ( 3 zile consecutive cu temperaturi sub 10 grade între orele 18.00-6.00) şi, prin urmare,  va începe furnizarea de energie termică.

Având în vedere ca reprezentanţii UAP au spus ca sunt unele asociaţii unde încă nu se doreşte furnizarea de agent termic, s-a stabilit ca asociaţiile de proprietari care nu doresc, deocamdată, furnizarea de căldură să facă o cere către Veolia Energie Prahova.

Sursa foto: gandul.info


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy