Take a fresh look at your lifestyle.

Apel Umanitar// De-abia s-a casatorit si a aflat o veste cumplita, are tumoare la cap. Haideti sa-l ajutam pe Vlad Brasoveanu

Acum doua zile am fost contactat de un vecin care imi relata despre cazul unui tanar recent casatiorit ce a fost descoperit cu o tumoare pe creier. Atunci nu am putut, din considerente tehnice, sa fac public acest caz si ma bucur ca ceilalti colegi de presa au facut-o intre timp. Povestea lui Vlad Brasoveanu, proaspat casatorit cu Andra o veti citi mai jos, spusa chiar de ei. Acesti oameni tineri care de-abia au pasit in viata de cuplu, de-abia au giustat din fericire, sunt acum nevoiti sa ceara ajutorul semenilor lor. Haideti sa-l ajutam pe Vlad sa strana suma de bani necesara pentru a fi operat si a-si recapata linistea si viata de dinainte alaturi de sotia lui.
Inainte de a va invita sa cititi apelul umanitar facut de acesti tineri aflati intr-o situatie critica, vreau sa va spun ca echipa de baschet Asesoft organizeaza un meci pentru strangerea de fonduri venind in sprijinul lui Vlad. Sunteti invitati cat mai multi iubitori ai baschetului sa participati la aceasta actiune astazi, la sala Sorturilor de la orele 19.30 si sa donati, fiecare dupa puterile sale, pentru ca Vlad sa stranga suma de mai jos, pentru operatie.

Iata povestea tinerilor Vlad si Andra Brasoveanu:

„Dragi prieteni si oameni cu suflet,

Ma aflu in situatia crunta a vietii mele si va solicit ajutorul.

Sotul meu (Vlad Brasoveanu) este diagnosticat cu o tumora pe creier, inoperabila(dupa parerea doctorilor din Romania).

Povestea, daca o pot numi asa, a inceput cu cateva zile inainte de minunata noastra nunta, cand Vlad a simtit ceva in neregula cu pleopa ochiului stang si anume era cazuta lucru care ne-a determinat sa mergem la oftalmolog

De la oftalmologie ne-au trimis la neurologie, la doamna Doctor Cristescu care a luat cateva probe de sange si le-a trimis in Germania, rezultatul venind dupa 20 de zile, respectiv pe data de 21 octombrie.

Cu o zi inainte de la pleca in luna de miere, 15.10.2014, pleoapa ochiului stang si-a revenit, insa ochiul drept a ramas blocat pe mijloc, ceea ce a complicat lucrurile si mai mult..vlad nemaiputand sa vada clar, i se dubleaza imaginea.

Cand ne-am intors din luna de miere, am mers direct la doamna dr Cristescu care l-a ajutat pe Vlad sa efectueze o prima analiza in acest sens si anume o tomografie, la care raspunsul a fost crunt: „ai o tumoare la cap”, esti asteptat de urgenta la spitalul Obregia, in seara asta te interneaza.

Am ajuns la spitalul Obregia, m-au primit si pe mine ca apartinator, asta insemnand ca am dormit in pat cu sotul meu si am discutat cu toti doctorii.

Dupa 8 zile de spitalizare, timp in care sotului meu i s-a administrat Omez(pansament gastric), glucoza(ser fiziologic) si furosemid (pentru eliminarea lichidelor din organism) am primit un diagnostic devastator „sotul tau are un cavernom(un ghem de vase de sange, deci se hraneste singura si este in continua crestere) de 17.17.18mm pozitionata in trunchiul cerebral, in mijlocul centriilor vitali.

Domnul doctor Petrescu Daniel, mi-a spus” eu ti-l operez cu domnul profesor Leon Danaila, dar DACA va supravietui operatiei,sunt sanse de 100% sa ramana paralizat pe partea dreapta, dar exista o sansa reala la INI Hannover,Germania.”

Neacceptand raspunsul, am solicitat informatii la toti doctorii, inclusiv la renumitul Institut „Brain Institut” de la care am primit raspunsul; „nu avem ce sa facem, sotul tau va muri, tumora este pozitionata unde nu se poate mai grav, incercati si la un medic oncolog(pentru a-i administra citostatice)…ca sa-i prelungiti viata.

Dupa 8 zile de spitalizare, am luat legatura cu INI Hannover, din Germania, cu ajutorul VIPMEDICA si suntem programati la operatie in data de 17.11.2014, costul operatiei fiind de aproximativ 50.000 EUR.

Ce sa vand? Casa?- nu am actele la zi, dureaza cam 1-2 luni sa facem cadastru si intabulare, plus gasirea unui cumparator. Masina? daca iau 4500-5000 de EUR. Sufletul? mi l-as vinde daca as stii ca voi primi aceasta suma, sa-l am pe Vlad al meu langa mine de acum inainte.

Am speranta ca prin acest mesaj vom gasi oameni cu suflet, ce pretuiesc atat viata dumnealor cat si a altora.

Va rugam sa ne ajutati sa ne continuam viata si sa putem da viata copiilor nostri.

Vlad are nevoie de ajutorul nostru.

Va multumesc!

RO96RNCB0604080329500001 RON

RO08RNCB0205080329500001 EUR

Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele inainte de casatorie)

COD BICSWIFT: RNCBROBU”


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy