Take a fresh look at your lifestyle.

Apel pentru sponsorizare// Jumpers- O echipa fete curajoase vor reprezenta Ploiestiul, Romania la Bonn la Campionatele europene de majorete

Participarea la Concursul National de Majorete de anul acesta de la Cluj a adus echipei Jumpers un binemeritat loc I calificandu-se la Campionatele Europene de Majorete Cheerleading – Bonn Germania, ce se va desfasura la sfarsitul lunii iunie. Majoretele cheerleading la nivel international sunt recunoscute ca si sport de performanta, in Romania insa, demersurile pentru aderarea la Federatia Internationala a Majoretelor intarize sa se produca…, asa ca, deocamdata exista umbrela AMR ( Asociatia de Majorete din Romania ) cu un buget foarte mic ce nu poate sustine competitiile de majorete. Datorita faptului ca pretul total al participarii la acest Campionat International este peste puterile noastre, suntem in imposibilitatea de a participa la aceasta unica sansa de a ne dovedi calitatile si capacitatile sportive si pe plan international. „Cerem sprijinul tuturor celor ce doresc si pot sa ne vina in ajutor pentru ca echipa de Allgirls – Jumpers de la Palatul Copiilor Ploiesti 12- 18 ani, sa poata participa la acest foarte important eveniment international ( preturi: transport, cazare, taxa de concurs, deplasari, hrana…). In speranta ca vom fi ascultate si sprijinite de persoane care inteleg ce inseamna antrenamentul de majoreta-cheer, va multumim in numele intregii echipe Jumpers si va asiguram ca vom reprezenta cu cinste culorile Drapelului Romanesc”, ne-a spus Alexandra Marinescu, componenta Jumpers.

O echipa tanara, ambitioasa si care are planuri mari de viitor. Se munceste foarte mult, insa elevele echipei Jumpers care obtin rezultate deosebite scolare, dar si pe domeniul artistico-sportiv, sunt acum in impas.

Incercam sa aplicam la solicitarea Alexandrei si promovam acesti copii minunati care au nevoie de ajutorul celor care inteleg sa ajute la indeplinirea unui vis, cu atat mai mult cu cat, aceste eleve, indrumate de profesoara Maria Anghel, reprezinta Romania. Textul de mai sus apartine chiar Alexandrei si a fost putin modificat de mine ca topica. Implicarea acestor copii, dorinta lor de a-si indeplini visul este remarcabila si nu trebuie sa ramana asa. Facem apel la oamenii de bine din Ploiesti pentru a sprijini acest grup minunat pentru ca Romania, de ce nu, sa ridice drapelul pe cea mai inalta treapta la Bonn.

Mai jos aveti costurile detaliate la aceasta participare, raportate la fiecare persoana care face deplasarea. Asteptam din partea domanei profesor Maria Anghel sa ne spuna cate persoane vor participa ca sa facem o suma totala. Vom reveni cu un update.
Am luat legatura cu directorul SGU, Donald Constantin, avand in vedre ca SGU este un SRL pe profit si asteptam un raspuns cat mai repede pentru acesti copii minunati.

Mi-a spus Alexandra de dv. ma simt onorata pentru situatia ca, macar cu o vorba cu bun simt, sa fim incurajate si…, speram ca vom primi si raspunsuri favorabile pentru demersurile de a fi prezente la aceasta competitie de amploare europeana.

Va voi trimite un mail cu datele noastre prin care ne-am inscris la Campionatele Europene, va fi o competitie foarte grea, cu echipe de cheers dedicate si cu performante mari, dar nu-i bai, la prima noastra participare, ca echipa si ca tara, e ca si cum spargem ghiata la Polul Nord.

In cursul zilei de marti 10 iunie 2014, azi adica, vom pune pe hartie detaliile concret, stim in mare cam cat sunt costurile…, daca ne grabim, caci biletele de avion isi schimba preturile cand nici nu te astepti.

Deci:

1. Transport avion Wizzair (cu autocar facem mai bine de o zi si ne costa ff mult)

 -plecare 28 d.a. – intoarcere 30 dim. = 300 lei pret de inceput/dus-intors, dar mai sunt promotii club -se reduce cu 100 lei sau varianta GRUP=25% reducere.

2. Taxa de concurs 35 eur/sportiv; 25 eur/ suporter.

3. Transport pe teritoriul Germaniei (aeroport dus-intors, Dortmund-Bonn).

4. Cazarea – asteptam ofertele de la camine de tineret si alte locatii, hotelurile sunt ff scumpe.

5. Hrana pe parcursul concursului, ne-o asiguram personal.

Initial ne-am gandit ca ne-ar duce ~ 500-800 lei/persoana, dar se poate sa se reduca in fct. de sponsorizari.

6. De asemenea avem mare nevoie de incaltaminte sport adecvata competitiei de cheerleading, noi avem niste …”papucei” care nu ne ajuta deloc la sariturile pe care trebuie sa le facem.

7. Am uitat sa trec pasapoartele ptr. cei care nu au C.I. si am cateva fete.

Si ptr. ca grupul in principal nu depaseste 16-18 ani, trebuie de la notar procura, dar asta e povestea fiecaruia.

Cam astea ar fi costurile, pentru ca este o activitate…extrascolara, dar reprezentam cu cinste orasul Ploiesti si Palatul Copiilor unde ne desfasuram activitatea in cercul de Gimnastica Ritmica.

Va trimit mailul cu CV-ul intr-o formula necizelata, doar o foto, voi mai adauga.

Mai mentionez faptul ca pe Contractul de sponsorizare nu este trecut vreun cont, deoarece sunt niste formalitati pe care trebuie sa le cer in detaliu de la contabilitatea Inspectoratului Scolar.

In speranta ca vom fi ascultate si ajutate, va multumesc pentru mana de ajutor intinsa si va urez o saptamana ca mai implinitoare.

Cu respect,

profesor.Maria Anghel

prof_mariaanghel@yahoo.com


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy