Take a fresh look at your lifestyle.

Apa potabila din Podenii Noi e murdara si prezinta pericol pentru locuitori

Vestile dinspre Podenii Noi sunt ingrozitoare, in ce priveste grija pentru sanatatea populatiei. Nu mai vorbim despre celelalte lucruri care se intampla in aceasta comuna in cadrul primariei, pentru ca ceea ce veti citi este foarte grav. Cu siguranta la fel de grav ca si abuzurile pe care Intransigent le-am semnalat in timp.

Calitatea apei potabile este sub orice critica in comuna Podenii Noi, dupa cum vedeti in fotografii si video, apa este plina de reziduri, de mizerie sau ce o contine, fapt care face imposibila consumarea ei. Este o lispa de grija esenetila fata de populatia din localitate care este nevoita sa sufere din aceasta cauza.

Nu stim punctul de vedere al primarului pentru ca domnia sa refuza sa vorbeasca cu noi, dar ii atragem atentia ca acest articol va ajunge la Garda de Mediu si Agentia Pentru Protectia Mediului Prahova pentru ca cetatenii din localitatea pe care o conduce, asa cum o conduce, sa nu sufere de sete sau cine stie ce boli se pot contacta daca se consuma aceasta apa murdara.

Gepostet von Tintea Dorinel am Mittwoch, 27. März 2019


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy