Take a fresh look at your lifestyle.

Antrenorul de karate Tavi Feraru a murit nevinovat dupa o lunga suferinta

Pe data de 20 iulie anul curent, in dreptul strazii Moreni din zona de Sud a Ploiestiului a avut loc un incident care, ieri seara a condus la moartea unui om nevinovat. La cateva saptamani de la acest incident am luat legatura cu  reprezentantii politiei pentru a ne lamuri cu privire la acest caz de tentativa  de omor la vremea aceea. Raspunsul primit atunci era ca … este in lucru acest caz si ca exista indicii asupra autorilor. Din pacate, cel care a decedat este un cunoscut sportiv, antrenor de arte martiale, respective sensei Octavian Dumitru Feraru, un om respectat si apreciat atat de colegi cat si de vecini si prieteni.

Din datele pe care le-am strans de la cei care l-au cunoscut, coroborate cu cele confirmate de IJP Prahova putem spune ca autorii sunt cunoscuti, iar ancheta este in desfasurare. Ceea ce noi am aflat este faptul ca in acea seara de 20 iulie Tavi Feraru, asa cum il cunosteau prietenii, se intorcea pe bicicleta de la antrenament, spre casa. Din senin i-a aparut din spate o persoana care l-a lovit cu un corp contondent ce i-a provocat coma profunda in care s-a aflat pana cand s-a produs decesul.

Gura lumii spune ca Tavi Feraru nu era cel vizat pentru a fi maltratat, iar moartea lui ar fi fost intamplatoare. Suspiciunile, atat ale vecinilor cat si ale politiei se indreapta catre dascalul Bisericii Sf. Sava, care ar fi avut probleme in familie, legate de presupusa infidelitate a sotiei. Acesta ar fi tocmit pe un oarecare fost detinut din zona, pentru a-l anihila pe presupusul amant. Tavi Feraru s-a nimerit sa fie in acel moment fatidic pe strada Moreni, fara nicio legatura cu problema sentimentala a dascalului Bisericii Sf. Savu.

Victima a cazut un om nevinovat, care aducea comunitatii servicii de inalta calitate prin activitatile sale sportive. Trista poveste a tanarului Tavi Feraru, un barbat robust de 40 de ani s-a incheiat, din pacate pentru el si fetita lui de opt ani, care pe timpul verii locuia la el, Tavi fiind despartit de sotie. Un copil de opt ani a ramas fara tata, iar cei care trebuie sa plateasca pentru iresponsabilitatea lor, pe fondul alcoolului din cate ni s-a spus, sunt in viata si cercetati. Practic, cel antamat sa faca “dreptate” ar fi luat viata unui om nevinovat pentru o suma vehiculata la 500 lei. Incredibil!

Condoleante familiei…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy