Take a fresh look at your lifestyle.

Angajatii Rosal trandavesc pe banci si agreseaza ploiestenii prin cersetorie

In spatele strazi Take Ionescu este un parc in care zilnic isi fac veacul angajatii Rosal. Nu muncind, asa cum ne-am fi gandit, ci rupand bancile in doua cu lenea in cantitati industriale care ii podideste. Poate i-am fi lasat in plata Domnului spunand bravo lor ca sunt baieti destepti…Rosal ii plateste si ei freaca menta, am fi putut spune, dar o intamplare de azi ne-a adus aminte de practicile acestor salariati. Avand sediul chiar pe Take Ionescu, ne-am trezit in doua randuri cu angajatii Rosal la usa. O data de Ziua Gunoierului s-a prezentat unul la noi cerand 10 lei pentru aceasta sarbatoare. Am crezut ca nu vad si nu aud bine, cand acel om in verde imi cerea bani ca el si colegii lui sa sarbatoareasca. A doua oara m-am trezit cu doi insi, dintre care unul era rupt de beat, care imi cereau niste bani pentru ca le murise un coleg. Cand i-am spus aluia beat ca…e beat, nu mai scapam de el din cadrul usii. Devenise agresiv, ca sa nu spun nesimtit, evident fiind ca nu murise nimeni ci era doar un truc ieftin al celor de la Rosal.

Intamplarea de astazi care m-a revoltat avea loc in spatele blocului, in parc, unde echipa de soc muncea de mama focului pe o banca si agresa cetatenii cerandu-le bani. Un barbat chiar a pus botul cand una dintre “promotoarele” Rosal s-a apropiat de el, la ordinul sefului ei care striga din toti bojocii :”Sefu’, da si mie un leu…”. Omul, temator, se scobea in portofel avand “promotoarea” in fata lui cu mana intinsa. Darnic, barbatul i-a dat 2 lei si a plecat. Victorioasa “promotoare” n-a avut timp sa se bucure, pentru ca seful ei i-a aruncat, intr-un urlet gingas: “Du-te si ia, fa, doua cafele”. Femeia s-a conformat ducandu-i cafea la nas sefului ei, pe banca obosita de atata frecat menta a celui care statea pe ea. Dar nu inainte de a-i arunca aluia de urla ceva de genul: “ i-ati cafeaua veni-ti-ar rau sa-ti vie!”. Realitatea este ca nu e nimeni obligat sa raspunda la astfel de chemari animalice ale angajatilor Rosal, in plin proces de cersetorie, in locurile in care n-ar trebui sa-si vada capul de atata munca.

L-as fi contactat pe Gelu Constantinescu, directorul Rosal, dar m-a convins in ultima vreme ca este un om fara autoritate, doar un bun executant. Sa zicem ca au si salariatii Rosal dreptul la o pauza, dar de ce trebuie ca cetatenii care trec prin zona sa fie agresati de ei, pentru simplul motiv ca trec prin zona, cerandu-li-se bani?

 P.S. Poza din intro-ul articolului este din acest an, perioada cand era racoare afara si se purta echipamentul. Cele de mai jos sunt de astazi.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy