Take a fresh look at your lifestyle.

Al doilea drept la replica pentru un articol scris in incomod.ph si ziarulincomod.ro. Vom continua…

Tot mai multe persoane, in ultima vreme, ma contacteaza sa imi reproseze cine stie ce despre un articol sau altul care, de fiecare data, nu imi apartine. Este vorba despre articolele celor care nu si-au dorit altceva in viata lor decat sa fie imitatiile mele, cel care am adus in presa prahoveana cuvantul Incomod, in urma cu sapte ani si am facut un brand din el. Nu le pot cere celor care scriu la ziarulincomod.ro sau incomod.ph sa faca mai mult decat pot face, singura rugaminte ar fi sa isi asume ceea ce scriu, ca sa stie omul pe cine injura si de ce, atunci cand isi vor asuma dreptul la replica. Mai mult, ii rog, daca mai au un dram de decenta, sa isi treaca pe site-urile lor niste numere de contact sau adrese de mail ca sa li se adreseze oamenii direct lor. M-am saturat sa ma sune lumea pe mine pentru tampeniile lor si am decis sa acord drept la replica tuturor celor care se simt lezati de articolele imitatiilor mele carora sper sa le placa poza pe care o vor gasi de fiecare data cand ma voi mai afla in situatia de a posta un drept la replica pentru ceva ce nu am scris si le apartine. Reclama e gratis!
Mai jos aveti un drept la replica al domnului Emilian Tase, la articolul : 

Scandal în stradă între un ploieștean și polițiști de la Secția 3, în urma unei amenzi

DREPT LA REPLICA

Buna ziua! Ma numesc Emilian Tase, domiciliat in Ploiesti pe str Bahluiului si am de facut o precizare in legatura cu postarea de mai sus. Aceasta persoana a primit o amenda de 3000 lei , nu pentru ca isi plimba patrupedul asa cum este mentionat in articol. Cainele , fara lesa si botnita, a muscat o fetita ce mergea pe strada insotita de bunica ei. De asemenea, acest caine, in urma cu 2 saptamani a mai muscat catelul unei doamne, care necesita ingrijiri medicale pana in momentul de fata. Duminica seara, fetele mele au fost atacate in scara blocului, stapanul neschitand nici un gest. 

In permanenta, animalul este scos afara fara lesa si botnita, punand in pericol toti trecatorii, iar singurul argument al stapanului este „nu ii pun lesa pentru ca ma baga in bocheti si are probleme cu respiratia de aceea nu suporta botnita” .

Adevaratul caz ar trebui mediatizat mult mai mult, iar ceea ce spun imi asum si pot demonsta cu martori. Sa nu uitam ca au fost cazuri in care au murit copii in urma atacurilor.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy