Take a fresh look at your lifestyle.

Adresa iulian badescu catre Agentia Judetean de Plati si Inspectie Sociala

Către

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială – Prahova,

 

În atenţia

Doamnei Mihaela Cecilia Mihai,

Director executiv,

 

 

Stimată doamnă directoare,

Prin prezenta, formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Având în vedere prevederile:

– Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotarârea Guvernului nr. 50/2011,

– Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotarârea Guvernului nr.52/2011,

– Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.38/2011,

potrivit cărora beneficiarii sunt obligaţi să-şi plătească impozitele locale, care sunt cele prevăzute de art. 248 lit.a)-c) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, respectiv impozitul pe imobile, terenuri și autoturisme,

vă rog să-mi comunicaţi următoarele:

1. Care este situaţia beneficiarilor de ajutoare sociale-venit minim garantat, alocaţia de susţinere a familiei şi indemnizaţia de creştere a copilului- care nu şi-au plătit impozitele locale în Municipiul Ploieşti?

2. Care este situaţia restanţierilor, pe fiecare localitate prahoveană în parte (numeric şi procentual), beneficiari de:

– Alocaţie de susţinere a familiei;

– Venitul minim garantat;

– Indemnizaţia de creştere a copilului.

3. Care sunt primarii din Prahova care nu au transmis, până la data de 31 ianuarie 2012, Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială situaţia solicitată de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale în acest sens?

4. Care este demersul inițiat de către instituția pe care o reprezentați în vederea aplicării prevederilor mai sus menționate?

Vă rog să îmi furnizaţi informaţiile solicitate, în format electronic, la următoarea adresă de e-mail: iulian.badescu@senat.ro .

În speranţa că răspunsurile dumneavoastră vor sosi conform legislaţiei în vigoare referitoare la responsabilităţile de comunicare şi de transparenţă a instituţiilor, vă mulţumesc pentru solicitudine.

Cu stimă,

senator Iulian Bădescu

 

Ploieşti, 06.02.2012

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy