Take a fresh look at your lifestyle.

ACTIVITĂȚILE DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII PRAHOVENI PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ ȘI PREVENIREA CRIMINALITĂȚII STRADALE

Poliţiştii prahoveni au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, prevenirea criminalității stradale și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice de către conducătorii auto.

         Au fost confiscate bunuri în valoare de 110.000 lei, valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 41.375 lei.

 La data de 28-29 martie a.c., în intervalul orar 22.30 – 00.30, 100 de polițiști prahoveni, împreună cu 40 de jandarmi, au desfășurat o acțiune în municipiul Ploiești, în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, prevenirea criminalității stradale și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice de către conducătorii auto.

În aceste activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Astfel, au fost legitimate 735 de persoane, au fost controlate 390 de autovehicule și au fost verificate patru societăți comerciale.

De asemenea, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.375 lei, au fost retrase șase certificate de înamtriculare auto și reținute trei permise de conducere, fiind constatate două infracțiuni ( una la regimul circulației rutiere și una la Lg. nr. 8 / 1996, privind drepturile de autor și conexe acestora).

Totodată, au fost confiscate 300 de sticle de whisky,150 de sticle de vodcă, 100 de sticle de șampanie, precum și alte sortimente, în valoare totală de 110.000 lei.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare, pentru creșterea gradului de siguranță publică.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy