Take a fresh look at your lifestyle.

A driblat moartea

Interval de nouă zile, Cristian Sotir, fiul cel mare al antrenorului Lucian Sotir, de la FC Petrolul Ploieşti, s-a aflat în comă de gradul doi. Deşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-a crezut iniţial că ar fi intoxicat cu o substanţă necunoscută, diagnosticul real a fost, în cele din urmă, encefalită virală.

Pentru că este o boală parşivă şi extrem de periculoasă, odată strânsă suma tratamentului de specialitate (deloc de neglijat, circa 27 de milioane lei vechi, pe zi), constând in Virulex, alături de alte două medicamente aflate în strânsă legătură, s-a trecut fără ezitare la aplicarea lor. Din acel moment, familiei nu îi mai rămăsese altceva de făcut decât să se roage la bunul Dumnezeu pentru a face o minune.

În cele din urmă, miracolul s-a produs, Cristi Sotir reuşind să iasă din comă, astfel încât a fost transferat pe Secţia Interne a aceluiaşi spital. Momentan este conştient şi încrezator în şansele sale de recuperare totală, fără complicaţii. “Le mulţumesc din inimă tuturor celor care mi-au fost aproape, chiar nu mă aşteptam să fie atât de mulţi şi nimanui nu îi doresc să treacă prin asemenea momente cumplite” ne-a precizat Sotir jr.

Chiar dacă s-a vehiculat varianta că astăzi va fi externat, el va rămâne pe loc încă o săptămână, pentru a fi monitorizat medical zi şi noapte, până la refacerea definitivă.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy